«Βροχή» τα συγχαρητήρια για τον Τσιφτσίδη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 21 μέρες

Ο Θεολόγος Τσιφτσίδης είναι δικαιωματικά το πρόσωπο των ημερών μετά τον άθλο που πραγματοποιήσει κάνοντας 24 συνεχόμενες ώρες ποδήλατο και διανύοντας 650 χιλιόμετρα και αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν εκφράσει τα συγχαρητήρια τους προς εκείνον.

ΚΑΟ Φιλίνος (τμήμα ποδηλασίας)

'Ενας σπουδαίος αθλητής που ένωσε όλους τους Κώους και ελπίζουμε να έδωσε έναυσμα σε πολλά παιδιά να ασχοληθούν με τη ποδηλασία. Ενας αθλητής διαφήμιση για τη ποδηλασία. Ήταν ένας άθλος που έκανε γνωστό το νησί μας όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο. Αυτό είναι το νησί του ποδηλάτου.Η μοναδική Κως. Συγχαρητήρια στον ΠΟΚ για τον Κώο αθλητή που μας έκανε όλους υπερήφανους Ας είναι παράδειγμα για όλους. Μπράβο απο το ποδηλατικό τμήμα του Φιλίνου''.

Α.Σ Έσπερος Κω

Ο Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ εκφράζει τα συγχαρητήρια του στο Θεολόγο Τσιφτσίδη, ο οποίος κατάφερε ποδηλατώντας 24 ώρες να διανύσει απόσταση πάνω από 650χλμ. και να γίνει ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που καταφέρνει κάτι τέτοιο.
Πέτυχε να ακουστεί το νησί της Κω, να βγάλει τον κόσμο όλο έξω στους δρόμους και να τους ενώσει...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΕΟΛΟΓΕ!!!

ΚΑΟ Φιλίνος (ποδοσφαιρικό τμήμα)

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Φιλινος συγχαίρει τον αθλητή Θεολόγο Τσιφτσιδη για τον άθλο που κατάφερε και για το μεγαλείο ψυχής του για τον αθλητισμό. Συγχαρητήρια για την υπομονή και την επιμονή του.Σαν αθλητής εμπνέει πολλους αθλητές να βάζουν στόχους και να πιστευουν στον εαυτό τους ότι όλα μπορουν να τα πετυχουν!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.