Όλα έτοιμα για τη μεγάλη προσπάθεια του Θεολόγου Τσιφτσίδη (Video & Pics)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 25 μέρες

Το πρωί της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που θα καταβάλει ο Κώος αθλητής Θεολόγος Τσιφτσίδης να καλύψει περί τα 600χλμ. κατά μήκος του νησιού, ποδηλατώντας συνεχόμενα για 24 ώρες.  

Η δημοσιογράφος Πόπη Δανελλάκη η οποία έχει αναλάβει υπεύθυνη τύπου της διοργάνωσης, ήταν η συντονίστρια της συνέντευξης τύπου.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Κώστας Χαρίσης υπέυθυνος της εταιρείας Promotion Marketing, η οποία βρίσκεται δίπλα στον αθλητή, στηρίζοντάς τον για την προβολή της συγκεκριμένης διοργάνωσης. 

Ο κ. Χαρίσης σημείωσε πως στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η προβολή του νησιού, ευχαριστώντας μάλιστα το Δήμο Κω για τη στήριξή του.

Στη συνέχεια ο αθλητής Θεολόγος Τσιφτσίδης παίρνοντας τον λόγο τόνισε πως θα βάλει τα δυνατά του για να φέρει εις πέρας αυτή την προσπάθεια, ενώ ευχαρίστησε το Δήμο Κω, τους χορηγούς αλλά και τους δικούς του ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα του και τον υποστηρίζουν.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σέβη Βλάχου δήλωσε πως ο Δήμαρχος Κω όταν ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη δράση άμεσα κινητοποίησε τους συνεργάτες του για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, καθώς προτεραιότητα του Δήμου είναι η νεολαία και ο αθλητισμός.

Η κ. Βλάχου συνέχισε λέγοντας πως ο Δήμος Κω μπορεί να πρωταγωνιστήσει, μπορεί να αλλάξει σελίδα και να στείλει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και για αυτό τον λόγο στηρίζει και την προσπάθεια του αθλητή.

Ο αθλητής απατώντας σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ δήλωσε πως η προετοιμασία του κύλησε ομαλά, ενώ αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες, τόνισε πως εάν δεν υπάρξει μεταβολή των υπαρχουσών καιρικών συνθηκών, τότε θα είναι ευνοϊκές βοηθώντας των ουσιαστικά στην ολοκλήρωση της προσπάθειάς του.

Το πρόγραμμα του 24 hours Cycling Challenge Kos by Zαμάγιας

Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στις 17:30 το απόγευμα ο Ποδηλατικός Όμιλος Κω θα πραγματοποιήσει δεξιοτεχνίες ποδηλασίας με τα μικρά παιδιά του συλλόγου στην Πλατεία Ελευθερίας, ενώ 1 ώρα αργότερα, στις 18:30 θα ξεκινήσει η μεγάλη αυτή προσπάθεια του Κώου αθλητή. Ο τερματισμός θα γίνει την επόμενη ημέρα Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 18:30 στην καμάρα στην Λεωφόρο Φοινικών.

Η όλη προσπάθεια θα βιντεοσκοπείται από τον Μιχάλη Σαρηγιάννη και τον Νικηφόρο Πιτταρά και το συνεργείο του, με το στίγμα του αθλητή να μεταδίδεται live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δίπλα στον αθλητή θα βρίσκεται η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω και ο κ. Στράτος Σερνικός!

Το βίντεο της όλης διαδικασίας θα είναι συνεχόμενο έτσι ώστε να σταλεί στην επιτροπή των Ρεκόρ Γκίνες, η οποία και θα αποφανθεί εάν αυτή η προσπάθεια, εφόσον ολοκληρωθεί, θα μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Kosnews24.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.