Πολλές επιτυχίες στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου μικρών κατηγοριών για τον Φιλίνο

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

2η θέση ο Φιλίνος στην συλλογική κατάταξη στο πρωτάθλημα δρόμου Δωδεκανήσου μικρών κατηγοριών στα αγωνίσματα χρονομετρου και αντοχης που ολοκληρωθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Κω. Την διοργάνωση του οποίου είχε αναλάβει η τοπική επιτροπή Δωδεκανήσου και ο ΠΟΚ.

80 περίπου παιδιά έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και γέμισαν τους δρόμους του νησιού μας και μαζί με άλλους τόσους γονείς και συνοδούς δημιούργησαν το αδιαχώρητο στη Μαρίνα της Κω τη πρώτη μέρα και στο νεο στάδιο Ανταγόρας τη 2η μέρα.

Ο σύλλογός μας αγωνίστηκε με 15 αθλητές σε 6 κατηγορίες και ήταν ο 2ος πολυπληθέστερος μετά τον πρωταθλητή σύλλογο Ροδίλιο που είχε 18 συμμετοχές.

Κατακτήσαμε

2 ασημένια μετάλλια με τον Ροίδη Δημήτρη (μίνι μικρα)

4 τεταρτες θέσεις με τον Σίμπερτ Νίκο στο χρονομετρο (παμπαίδες), τον Φα Νικόλα στην αντοχή (μίνι μεγάλο) και την Κατερίνα Γκιώνη στο χρονομετρο και στην αντοχή (μίνι μεγάλο).

6 πέμπτες θέσεις με τον Θεόδωρο Πατακα στην αντοχή (μίνι μικρό), τον Πολυχρονιάδη Διαμαντή στο χρονομετρο (μίνι μικρό), τον Τζαμάλη Ελευθέριο στην αντοχή (μίνι μεγάλο) και τον Ροίδη Βασίλειο στο χρονομετρο (μίνι μικρό) και την Πεδιαδιτακη Ασπασια στο χρονομετρο και την αντοχή (μίνι μικρό). 

Επισης έτρεξαν στην Open κατηγορία η Κατερίνα Ανυφαντή που κατέκτησε την 2 θέση στο χρονομετρο και στην αντοχή και η Κωνσταντίνα Ανυφαντή την 3 θέση στο χρονομετρο και στην αντοχή. 

Προσωρινή βαθμολογία συλλόγων που συμμετείχαν 

ΡΟΔΗΛΙΟΣ 323

ΦΙΛΙΝΟΣ 211

ΠΟΚ 185

ΔΙΑΓΟΡΑΣ 133

ΑΝΤΑΙΟΣ 126 

ΕΛΑΦΟΣ 111

ΚΩΑΚΟΣ 81

ΑΘΛΟΣ 62

Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε οι καρποί των προσπαθειών μας να έχουν αποτέλεσμα. Θυμόμαστε όταν ξαναξεκίνησε η αγωνιστική ποδηλασία στο νησί με ενα κοριτσάκι 7 ετών πριν 3 χρόνια και τώρα να γίνεται αγώνας πρωταθλήματος στην Κω με περισσότερους Κώους αθλητές απ ότι απο άλλα μέρη. Ας ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερες ημέρες για τη ποδηλασία στο νησί μας. 

Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν αλλά και το προπονητικό team με τους Ταμάρα Τουμπαζή, Μάνο Πεδιαδιτάκη, Λευτέρη Αλεξιάδη και Κώστα Ζαμαγια. Επίσης ευχαριστούμε  όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν και βρίσκονται πάντα κοντά μας.

Τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ ΕΜΜ.ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ και ΥΙΟΙ ΟΕ

Τους μεγάλους χορηγούς

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

BERTOLUCCI

ΖΑΜΑΓΙΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ

kaizershop.gr

NIKOS GOLD

SERNIKOS BIKES

και τους 

φούρνος   ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω

DEPRESSO CAFE

ζαχαροπλαστείο  ΚΑΣΣΑΡΑΣ

KOSMOS RENT A CAR

KRITIKOS SUPER MARKET

 LOIZOS

PIZZA CON 

SERNIKOS BIKES

SKIPPER

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΦΕ

ZAMAN FU

Eυχαριστούμε τη Δημοτική Τηλεόραση Κω, το radio city 93 , το ράδιο ekfrasi 97 , το ράδιο πρώτο και τα ενημερωτικά διαδικτυακά site aegeanews, kosnews24,kostoday, nisoskos,kosvoice,rodiaki,giafkasports,12sports,sports 12 , vimatisko και τις εφημερίδες Σταθμός και Βήμα της Κω για τη προβολή των εκδηλώσεών μας.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.