Σε εντατικούς ρυθμούς οι προπονήσεις της Ηπιόνης (pics & video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε πριν 22 μέρες

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηπιονη αναπτύσσει το άθλημα της Ρυθμικης Γυμναστικης με απόλυτη επιτυχία.

Η Προπονητρια του συλλόγου και πρωταθλήτρια Ελλάδας κυρία Μαγκυ Μιχαηλιδου έχει ως βασικό πλαίσιο της προπονητικής φιλοσοφίας της ,την γνωριμία με το άθλημα της Ρυθμικης Γυμναστικης μέσα από το οποίο θα καλλιεργηθούν οι συναρμοστικες ικανότητες και θα τεθούν οι βάσεις για την ανάπτυξη της σωστής στάσης του σώματος.

Οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου εκτελούν ασκήσεις ρυθμικης γυμναστικης συνοδευόμενες από μουσική .Παράλληλα αναπτύσσεται το αίσθημα της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ των αθλητριών.

Οι αθλήτριες ακολουθούν τις οδηγίες της προπονητριας τους και τις εφαρμόζουν προκειμένου να εντρυφησουν στα μυστικά και τις τεχνικές του αθλήματος.

Για την κυρία Μιχαηλιδου η παιδαγωγική αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της προπονητικής της μεθοδολογίας προκειμένου να δοθεί το έναυσμα για την ανίχνευση της σημαντικότητας της άθλησης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, να εντοπιστούν τα οφέλη για τις μικρές αθλήτριες.

Οι αθλήτριες του συλλόγου έχουν κατακτήσει σημαντικές επιτυχίες σε πανελλήνιους Αγώνες απέναντι σε εξαιρετικές αθλήτριες. Με την δεδομένη αγάπη τους στο άθλημα της Ρυθμικης και την υποστήριξη των προπονητών και των οικογενειών τους το μέλλον τους προδιαγράφεται λαμπρό.

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.