Μεγάλη επιτυχία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Κω ΔΟΠΑΒΣ: Προμήθεια χλοοτάπητα στο Ζηπάρι, αποκατάσταση ταρτάν και ηλεκτροφωτισμός στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας, εξοπλισμός στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 02 Μαϊος 2020

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι τόσο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσο και ο Δήμος Κω κατάφερα να προχωρήσουν κάποια έργα σε ότι αφορά τον αθλητισμό. Συγκεκριμένα η προμήθεια χλοοτάπητα στο γήπεδο Ζηπαρίου,  η αποκατάσταση στο ταρτάν στίβου και ο ηλεκτροφωτισμός στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας, καθώς και  εξοπλισμός στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ της Κω.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής: 

Όταν στις 5 Ιουνίου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση με τον επανεκλεγέντα περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο η κίνηση αυτή είχε και συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Ήταν μια συνειδητή επιλογή που έστειλε το μήνυμα της αλλαγής σελίδας στη συνεργασία Α και Β Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Κι η πρώτη αυτή συνάντηση δεν είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική σύσκεψη εργασίας για χάραξη κοινής στρατηγικής για το νησί μας. Ένα από τα αποτελέσματα αυτής και η επίσκεψη του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Νίκου Νικολή με επιτόπια αυτοψία σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού με καταγραφή και ιεράρχηση των αναγκών ώστε να δρομολογηθούν λύσεις και να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και ούτε ένα ευρώ για τον τόπο μας. Τους καρπούς αυτών των προσπαθειών τους βλέπουμε σήμερα με την ανακοίνωση τριών μεγάλων αθλητικών έργων σε τρία διαφορετικά αθλήματα, σε γήπεδα όχι μόνο της πόλης αλλά και των χωριών.Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής σε αγώνα δρόμου με τις Τεχνικές Υπηρεσίες κατόρθωσαν μέσα σ αυτούς τους 6 μήνες να ετοιμαστούν οι μελέτες και να κατατεθούν και να ψηφιστούν οι χρηματοδοτήσεις από το Περιφερειακό Συμβούλιο την Πέμπτη 30 Απριλίου. Δικαίωση για τον δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά η πολιτική της συνεργασίας και της εξωστρέφειας. Δικαίωση η επιλογή και η εμπιστοσύνη σε νέα πρόσωπα όπως στον Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και όλο το ΔΣ του ΔΟΠΑΒΣ και στην αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Σέβη Βλάχου. Δικαίωση για τον Δήμο, τον ΔΟΠΑΒΣ και όλες τις ομάδες η επιτυχία αυτή που ανεβάζει ξανά την Κω στο βάθρο των νικητών και των πρωταγωνιστών του αθλητισμού.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.