Συνεχής η επίβλεψη και η συντήρηση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020

Η Παγκόσμια εξάπλωση του Κορωνοϊου πλήττει και τον αθλητισμό, τινάζοντας στον αέρα πρωταθλήματα, Προολυμπιακα τουρνουά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τα τοπικά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί και οι αθλητές όλων των σπορ έχουν περιοριστεί στο σπίτι ή στις εργασίες τους.

Τα στάδια και τα γήπεδα όμως πρέπει να συνεχίσουν να συντηρούνται, διότι σε αρκετά από αυτά υπάρχει φυσικός αγωνιστικός χλοοτάπητας και η οποιαδήποτε ολιγωρία θα επιφέρει την καταστροφή του.

Ο ΔΟΠΑΒΣ Κω με συντονισμένες ενέργειες του προέδρου κυρίου Παναγιώτη Χατζηχριστοφη της αντιδημάρχου κυρίας Σέβης Βλάχου σε συνεργασία με τα στελέχη και τους υπεύθυνους συντήρησης έχουν οριστεί τομείς ευθύνης για την συντήρηση των αγωνιστικών χώρων και πάντα στο πλαίσιο της προστασίας όλων από τον αόρατο και άκρως επικίνδυνο κορωνοιο COVID-19.

Από τις 14/3/2020 που ισχύει η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας όλων των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, οι εργασίες συντήρησης γίνονται με συνέπεια , προκειμένου όταν θα αρθεί η απαγόρευση και θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητικών σωματείων της νήσου Κω να βρουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε ετοιμότητα να τους υποδεχθούν.

Ευχή όλων των ανθρώπων του αθλητισμού να βγούμε όλοι νικητές απέναντι σε αυτήν εξαιρετικά δύσκολη και άκρως επικίνδυνη για την Δημόσια Υγεία μάχη.

Η Ανθρωπότητα και ο Αθλητισμός πάντα έδιναν και θα δίνουν μάχες πολλές φορές άνισες αλλά στο τέλος πάντα βγαίνουν Νικητές! 

Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

 

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.