Έκοψαν την πίτα τους οι «Μαχητές της Κω», τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν (Pics & Video)

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αθλητικός σύλλογός «KOS FIGHTERS CLUB – MAXHTΕΣ ΤΗΣ ΚΩ» έκοψε την πίτα του στο ξενοδοχείο «Κως» παρουσία των τοπικών αρχών, αθλητών και φίλων του συλλόγου. 

Ο πρόεδρος Αντώνης Σαλτζής, χαιρέτισε την εκδήλωση εκφράζοντας τις ευχαριστίες του σε όσους βρέθηκαν εκεί και ευχήθηκε καλή χρονιά. 

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος της Κω απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες  για τους αθλητές του συλλόγου.  Ακολούθησε ένα συγκινητικό βίντεο με φωτογραφίες από αγώνες και «χαλαρές» στιγμές των αθλητών, καθώς και μικρά αποσπάσματα από αγώνες. 

Με την ολοκλήρωση του βίντεο τον λόγο πήρε ο προπονητής Χρήστος Νεοχωρίτης ζητώντας 

συγνώμη που δεν μπόρεσε σε κάποιους αγώνες να φανεί αντάξιος των συνθηκών, τόνισε πώς όλα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και προπόνησης, σημειώνοντας πως κάποια στιγμή τους αθλητές θα τους θυμούνται με το μικρό τους όνομα. 

Επίσης συνεχάρη  τους αθλητές για την προσπάθεια τους, γεγονός που οδήγησε τον σύλλογο να κατακτήσει βάσει των μεταλλίων και των νικηφόρων αγώνων, την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των αθλητών καθώς και η βράβευση του αθλητή της χρονιάς, με την Αναστάζια (Αναστασία – Ζωή) Μεγαλοοικονόμου να παίρνει δικαίως το εντυπωσιακό τρόπαιο. Επίσης τιμήθηκε ο Γυμναστής - προπονητής Γιάννης Καπερώνης για την πολύτιμη βοήθεια του στο πρόγραμμα ανάπτυξης των αθλητών του συλλόγου. 

Μία έκπληξη περίμενε τον προπονητή Χρήστο Νεοχωρίτη όταν η μητέρα της αθλήτριας Κατερίνας Περρή (φοιτήτρια πλέον) κα. Αγρέλλη Χρυσή, παρέδωσε τιμητική πλακέτα σαν ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσπάθεια και την βοήθεια που προσέφερε στο παιδί της. 

Οι παρευρισκόμενοι στην συνέχεια απόλαυσαν αλμυρές και γλυκές προτάσεις από τον πλούσιο μπουφέ που δημιούργησαν οι γονείς των αθλητών. 

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί των «Μαχητών», ήταν η μικρή αθλήτρια του συλλόγου Μαρία Ανδριοπούλου. 

Καλλιόπη Δανελλάκη

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.