Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ χορού απ' το Artista De Danca

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020

Ένα μοναδικό για την Κω και τα Δωδεκάνησα φεστιβάλ χορού, οργανώνεται στην Κω με την υποστήριξη του Δήμου Κω στις 21 με 23 Φεβρουαρίου 2020, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό έργο, συγκεκριμένα για υλικά του εργαστηρίου για το Σβουρενειο Σχολείο Κω και για την αγορά αντικραδασμικου δαπέδου και εξοπλισμού της αυλής του Ειδικού Σχολείου Κω.

➢Ξεκινώντας από την Παρασκευή 21/02, θα πραγματοποιηθεί υποδοχή των κριτών-καλλιτεχνών και των διαγωνιζόμενων χορευτών και θα διεξαχθεί welcome party για όλους τους συμμετέχοντες (η τοποθεσία θα ανακοινωθεί σύντομα).

➢ Θα υπάρξει διαγωνιστικό μέρος το Σάββατο 22/02 ώρα 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του K.Ilios Resort στην περιοχή Τιγκάκι, όπου θα συμμετέχουν παιδιά από όλη την Ελλάδα σε πέντε κατηγορίες σόλο χορού οι οποίες ορίζονται για τους μικρούς μας καλλιτέχνες χορευτές/τριες σε:

• Salsa Children Soloist Girls (ηλ.5-11)
• Salsa Junior Soloist Girls (ηλ.12-17)
• Αll Ladies Junior Team (ηλ.8-17)
• Oriental Children Soloist Girls (ηλ.5-11)
• Ζεϊμπέκικο Solo Kids (ηλ.5-11)
• Ζεϊμπέκικο Solo Amateur (ηλ.12+)

Θα ακολουθήσει χορευτική παρουσίαση των επισήμων (πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης κλπ.) οι οποίοι θα συμμετέχουν σε μία χορογραφία (διάρκειας 1 λεπτού έκαστος) συνοδευόμενοι από δάσκαλο ή δασκάλα χορού της επιλογής τους!
Η προετοιμασία τους θα γίνει από χοροδιδάσκαλους του σωματείου και της σχολής μας ή άλλων συλλόγων και σχολών της Κω οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο φεστιβάλ!
Το χορευτικό show των επισήμων είναι εμπνευσμένο από την γνωστή τηλεοπτική εκπομπή dancing with the stars, και έχει σκοπό να συμβάλλει στην προβολή του φεστιβάλ στην τοπική κοινωνία και να προάγει την συνεργασία και τον πολιτισμό σε ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό!

➢ Το διδακτικό σκέλος θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/02 στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω και περιλαμβάνει μαθήματα από τους χοροδιδάσκαλους - κριτές. Τα μαθήματα θα έχουν την μορφή μίνι σεμιναρίου και απευθύνονται σε μεγάλους και σε μικρούς μαθητές ανεξαρτήτως επιπέδου ή σχετικής εμπειρίας. Οι ώρες του προγράμματος των σεμιναρίων της Κυριακής είναι:

• 10:00 - 13:00 - Τρίωρο σεμινάριο Ζεϊμπέκικου Χορού με τον Δημήτρη Πετρόπουλο.
• 13:00 - 14:00 - Salsa Lady Style by Sofia Spiropoulou.

- Κόστος εισόδου ενηλίκων 15€ (παρέχεται πλούσιος μπουφές και ποτό/αναψυκτικό).
- Κόστος εισόδου παιδιών 5€ (εξαιρούνται οι συμμετέχοντες).
- Κόστος συμμετοχής στον Διαγωνισμό 35€ (συμπεριλαμβάνοντας το μάθημα της Κυριακής).
- Κόστος συμμετοχής στο τρίωρο σεμινάριο της Κυριακής 35€.
- Κόστος συμμετοχής στο μάθημα Salsa της Κυριακής 20€.
(Κόστος πακέτου μαθημάτων 4 ωρών Κυριακής 50€).

Για συμμετοχές και πληροφορίες στα τηλ. 6981764991 και στο email: dance.artista@gmail.com

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.