Για το 10/10 ο Ανταγόρας,στόχος η νίκη για τον Α.Ο Δικαίου.

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2009

Για την 10η αγωνιστική ετοιμάζονται σε Ανταγόρα και Α.Ο Δικαίου με κοινό στόχο και για τους δύο η νίκη,που θα κρατήσει τον Ανταγόρα πρώτο και τον Α.Ο Δικαίου κοντά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά:

antagoras-ermis 2

Ανταγόρας:

Η ομάδα προετοιμάζεται για το 10/10 που θα την διατηρήσει στην πρώτη θέση.'Αλλωστε ήδη έχει κάνει το 9/9 και έχει ξεφύγει με +8 με βαθμούς απο τους υπόλοιπους διεκδηκητές του τίτλου.Το κλίμα στην ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου είναι πολύ καλό,με την ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη μετά τα καλά αποτελέσματα αλλά και το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα,κυρίως εκτός έδρας,

Το Σάββατο στις 15:00 τι μεσημέρι στο Νέο στάδιο Ανταγόρα θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αρχίπολης και στόχος της ομάδας εκτός απο την νίκη είναι να έρθει και ο κόσμος στο γήπεδο.Άλλωστε ο Ανταγόρας είναι πρώτος με 9/9 ματς και 27 βαθμούς.

Καλό θα είναι όλοι να είμαστε στο γήπεδο στις 15:00 το Σάββατο,γιατί καλό είναι να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα,αλλά ακόμα καλύτερο θα είναι να είναι και οι οπαδοί στο γήπεδο στην πορεία προς τον τίτλο.

 

aod-maritsa3

 

Α.Ο Δικαίου:

Η ομάδα του Δικαίου μπορεί να έμεινε πίσω στην βαθμολογία (11β. απο τον Ανταγόρα),αλλά δεν τα παρατάει και θα ταξιδέψει <<ξανά>> στην Ρόδο όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ακουσίλαο.Ο Μανώλης Γουλόπουλος αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό.Επιστρέφει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς και ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας,Μιχάλης Σκαλέρης με τον Βραζιλιάμο Άντερσον να είναι ακόμα εκτός,λόγω τραυματισμού.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Α.Ο Δικαίου διοργανώνει πάρτυ το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο club ''Κάτσε καλά'' με γενική είσοδο 10 ευρώ(με 1 ποτό).Το έσοδα απο το πάρτυ θα διατεθούν για την ομάδα του Α.Ο Δικαίου.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.