Με επιτυχία 4o Kos City Run που διοργάνωσε ο Φιλίνος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Περίπου 80 αθλητές και αθλήτριες από την Κω, τη Ρόδο, την Κάλυμνο, τη Νίσυρο και το εξωτερικό συν 40 περίπου παιδιά στον αγώνα του ενός χλμ, έλαβαν μέρος απόψε στο 4ο KOS CITY RUN (με αγώνες δρόμου 20χλμ από την πλ. Ελευθερίας μέχρι Άι Γιώργη Πετρουμιανό κι επιστροφή, 10χλμ με 5 γύρους από πλ. Ελευθερίας – Λιμάνι -Λιμεναρχείο, 5χλμ με εκκίνηση από το λιμάνι και ενός χλμ για τα μικρά παιδιά) που διοργάνωσε με επιτυχία ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος.

Η εκκίνηση για τα 20 χλμ (πλ. Ελευθερίας, Ψαλίδι, χωματόδρομο δεξιά από Sun Palace, Αι Γιώργη Πετρουμιανό- Αγ. Φωκά) δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 μμ στην πλ. ελευθερίας, όπου έγινε και ο τερματισμός. Έλαβαν μέρος 28 δρομείς.

Ακολούθησε στις 17:00 η εκκίνηση της δεύτερης διαδρομής των 10χλμ (Ιπποκράτους, παραλιακή, λιμάνι, παραλιακή, Π. Τσαλδάρη, 25ης Μαρτίου κι επιστροφή στην πλ. Ελευθερίας (επί πέντε φορές), με 24 δρομείς.

Καθώς και η διαδρομή των 5χλμ, με εκκίνηση από το λιμάνι της Κω και τερματισμό την πλ. Ελευθερίας, επίσης με 24 δρομείς (άντρες και γυναίκες).

Τελευταίος έγινε ο αγώνας του 1 χλμ (Ιπποκράτους, καμάρα, Ακτή Κουντουριώτη κι επιστροφή) στον οποίο πήραν μέρος περίπου 40 μικρά παιδιά.

Τις απονομές έκανε ο βετεράνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Κωσταντίνος Χατζηεμμανουήλ.

Ρεπορτάζ: www.aegeanews.gr

Δείτε τα αποτελέσματα στο site του Φιλίνος, www.filinos.gr

Ευχαριστήριο απ' τον Φιλίνος

Ο Κ.Α.Ο.  Φιλίνος διοργάνωσε με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τον  4ο αγώνα δρόμου πόλης με την επωνυμία KOS CITY RUN 2018, και θα ήθελε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωσή του.

Συγκεκριμένα: τους αθλητές και αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή και έτρεξαν τις τρεις διαφορετικές διαδρομές. Τους Κώους πολίτες που υποχρεώθηκαν να ανεχθούν το κλείσιμο των οδών, που είχαν πρόσβαση στις διαδρομές του αγώνα, και την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας. 

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά και τους ευχαριστούμε:

Το τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου . 

Η Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου .

Τα Μ.Μ.Ε. Κω για την προβολή και την κάλυψή της εκδήλωσης.

Ο αγώνας αυτός έδειξε ότι οι Κώοι, γυναίκες και άνδρες, αγαπούν τον αθλητισμό και βοήθησαν ώστε ο αγώνας να ξεπεράσει όλες  τις προσδοκίες μας και να είναι άξιος λόγου Διεθνών σχολίων. 

Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού και τους αθλητές ώστε ο αγώνας του 2019 να είναι ακόμα καλύτερος. 

Η συμπαράσταση όλων είναι ευπρόσδεκτη.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.