Πανελλήνιο πρωτάθληματος Βετεράνων αθλητών στίβου

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

1.Ο Σύνδεσμος  Βετεράνων Αθλητών Στίβου KΩ ΑΣ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ   υπό την Αιγίδα της Ο.Ε.Β.Α.Σ.  και του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΩ και την Υποστήριξη της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ διοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2010 στην  ΚΩ.

2. Δικαίωμα συμμετοχής  στους αγώνες έχουν όλοι οι  αθλητές και αθλήτριες που  είναι εγγεγραμμένοι σε συλλόγους  βετεράνων ,έχουν γεννηθεί για  μεν τις γυναίκες το 1980 και  ενωρίτερα για μεν τους άνδρες το 1975 και ενωρίτερα και υπάγονται στην Ο.Ε.Β.Α.Σ.

3. Όλοι οι αθλητές  μετέχουν στους αγώνες με δική  τους ευθύνη και θα πρέπει  την προηγούμενη των αγώνων  να έχουν εξεταστεί από δικό  τους ιατρό.

4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

ΑΝΔΡΩΝ:      35-40-45-50-55-60-65-70-75-80

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:  30-35-40-45-50-55-60-65-70-75

ΣΑΒΒΑΤΟ   19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 

5. Οι δηλώσεις  συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν  από τους συνδέσμους δέκα       ημέρες (10) πριν την ημερομηνία έναρξης των αγώνων σύμφωνα με την προκήρυξη στα γραφεία της ομοσπονδίας .

6. Στους τρείς  πρώτους νικητές των αγωνισμάτων  θα δοθούν μετάλλια και διπλώματα.

7. Ο κάθε αθλητής  έχει δικαίωμα συμμετοχής το  πολύ σε δύο αγωνίσματα.

8. Οι απονομές  των μεταλλίων και των διπλωμάτων  θα γίνονται 15-20 λεπτά μετά το  τέλος του κάθε αγωνίσματος.

9. Πριν την ώρα  της απονομής κανείς αθλητής η αθλήτρια δεν θα μπορεί να παραλάβει το μετάλλιο και το δίπλωμα του, εάν και εφόσον  κάποιος αθλητής η αθλήτρια απουσιάζει από την απονομή το μετάλλιο και το δίπλωμα θα το παραλαμβάνει ο αρχηγός  του εκάστοτε συνδέσμου.

10. Ο εκάστοτε  σύνδεσμος βετεράνων έχει την  αποκλειστική ευθύνη να ενημερώσει  τους αθλητές –τριες για την  πιστή τήρηση της προκήρυξης .

11. Το ωρολόγιο  πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί  κατά την διάρκεια των αγώνων  ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους  30 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη  του κάθε αγωνίσματος

12. Οι προσπάθειες  στα άλματα και στις ρίψεις  θα είναι τέσσερεις (4) .

13. Θα πρέπει  όλοι οι αγωνιζόμενοι να παρουσιαστούν στην γραμματεία των αγώνων μισή ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγωνίσματος  και να δηλώσουν την ακριβή ημερομηνία γέννησης τους  εφόσον αυτό δεν έχει γίνει με την δήλωση συμμετοχής.  

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.