Αγώνας ποδηλασίας απ' τον ΚΑΟ Φιλίνος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Διοργανώνεται από τον KAO ΦΙΛΙΝΟΣ με τη βοήθεια του ΔΟΠΑΒΣ του δήμου Κω , στο νησί της Κω διπλός ποδηλατικός αγώνας δρόμου Το Σάββατο 14/7 στις 17,00 TIME TRIAL (αγώνας χρονομέτρου) (περιοχή Λάμπη λίγο μετά απο το ξενοδοχείο AQUA BLUE ) (γραμματεία στις 16:00 στο SKIPPER CAFE) και τη Κυριακή 15/7 στις 17,00 .Γραμματεία στο ΖΑΜΑΝ FU CAFE στις 16,00 αγώνας ανάβασης Ζιάς από Ζηπάρι.

Ο αγώνας είναι ΟPEN , τοπικός και φιλικός Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους του νησιού μας , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή .

Ευχαριστούμε τη προπονήτριά μας Ταμάρα Τουμπαζή Τη διατροφολόγο Ορφανουδάκη Αναστασία και το θεραπευτή αθλητικών κακώσεων Δέδε Παναγιώτη για τη προσφορά τους στο σύλλογο Επίσης τους χορηγούς μας HONDOS CENTER ΚΩ ΚΑΛΥΜΝΟΥ DEPRESSO CAFE ZAMAN FU SKIPPER www.qup.gr φούρνος ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ στην Κω ζαχαροπλαστείο ΚΑΣΣΑΡΑΣ COMPUTER LAND ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝΚΩ SERNIKOS IDEAL BIKES

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΩ

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.