Με λαμπερά χαμόγελα η πίτα του ΚΑΟ Φιλίνος

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Σε ευχάριστη και χαλαρή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε απόψε στο ξενοδοχείο Κως η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ.

Αρχικά ο Πρόεδρος του Ομίλου Βασίλης Χατζηπαυλής, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και αναφέρθηκε απολογιστικά στην πλούσια δράση του περασμένου έτους τόσο στο γυναικείο ποδόσφαιρο όσο και στην επιτυχημένη διοργάνωση του Kos City Run.

Εκ μέρους του Δήμου της Κω ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Θ. Μουζουράκης (μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του υπεύθυνου αθλητισμού Θ. Σταματάκη) τόνισε ότι ο δήμος της Κω αλλά και ο ίδιος θα συνεχίσει να στηρίζει από οποιαδήποτε θέσεις τις προσπάθειες του Ομίλου, παρά τις επικείμενες αλλαγές («θεωρητικά») των υπευθύνων καθώς πλησιάζουμε στα μισά της τρέχουσας δημοτικής περιόδου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου ο π. Αναστάσιος Τσουκνιάς. Εκ μέρους της Περιφέρειας παρευρέθηκε ο Περιφ. σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου.

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε μια δωροεπιταγή από το κατάστημα Sportpanic ήταν η αθλήτρια του Ομίλου Τζένη Άλλα.

Ρεπορτάζ και περισσότερες φώτο στο aegeanews.gr 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.