Στον τελικό η ΑΕ Κως

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2010

http://www.giafkasports.gr/images/stories/aekws-orfeas1.jpg

Στον τελικό του Κυπέλλου Δωδεκανήσου βρίσκεται από η ΑΕ Κως, καθώς απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι τον Κλεάνθη μέσα στο Παραδείσι, αποδεικνύοντας ότι η φετινή της πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μόνο τυχαία δεν είναι και πλέον κάνει όνειρα για το τρόπαιο!
Η ομάδα της Κω αγωνίσθηκε όπως ακριβώς έπρεπε κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση δικαιώνοντας όσους τη θεωρούν ως τη νέα δύναμη του νησιού.
Το ματς ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στην επανάληψη ο Κλεάνθης ανέβασε την απόδοση του, όμως η αμυντική λειτουργία των Κώων ήταν για…σεμινάριο και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του Καραμούτα. Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων ήταν και το πρόσωπο του αγώνα, αφού πέρα από την καλή του παρουσία στη διαδικασία των πέναλτι, κατάφερε να κρατήσει τον Κλεάνθη στο μηδέν και στην παράταση, όταν στο 94’ απέκρουσε το χτύπημα πέναλτι του Πάττα, το οποίο είχε κερδίσει ο Πλαγγέντης. Ένα λεπτό νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Καραγιάννης για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο. Η διαδικασία των πέναλτι είχε ως εξής:
Δρόσος  0-1
Σπάρταλης  απέκρουσε ο Καραμούτας
Βακουφτσής  0-2
Πάττας   1-2
Ελευθεριάδης  1-3
Καψαλάκης  2-3
Δουλγεράκης  2-4
Καραγιάννης  3-4
Πις   απέκρουσε ο Τσιροδήμος
Χατζηθεοδωράκης 4-4
Αγγελόπουλος  4-5
Καρακώστας  5-5
Λέντζας  5-6
Πλαγγέντης  6-6
Δραμουντανής  6-7
Λαθούρης  οριζόντιο δοκάρι
Κλεάνθης: Τσιροδήμος, Χατζηθεοδωράκης, Καρακώστας, Κωστάκης, Καραγιάννης Κ., Λαθούρης, Αμοιρόπουλος (92’ Καραγιάννης Κ.), Σπάρταλης, Πλαγγέντης, Καψαλάκης, Πάττας
ΑΕ Κως: Καραμούτας, Βακουφτσής, Ατσαλάκης (99’ Πις), Κυριόπουλος, Καραγιαννάκης, Δραμουντανής, Φύτας (76’ Λέντζας), Αγγελόπουλος, Ελευθεριάδης Δρόσος, Στεργιώνης (119’ Δουλγεράκης)

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.