Συμμετοχή κορυφαίων αθλητών στο G1 Ranking Tournament Kos Island

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014

Εξαιρετικά σπουδαίοι αθλητές και αθλήτριες θα συμμετέχουνστο,G1 Ranking Tournament Kos Island,το πρώτο βαθμολογούμενο προολυμπιακό τουρνουά που διοργανώνεται στην Κω στις 25-26 και 27 Απριλίου2014, στο Δημοτικο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Από το νησί μας θα συμμετέχουν συνολικά14 αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες των παίδων – κορασίδων, εφήβων – νενανίδων και ανδρών – γυναικών.

Ένας απ’ τους κορυφαίους συμμετέχοντες αθλητές είναι ο δυο φορές χρυσός και μια χάλκινος Ολυμπιονίκης και πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Steven Lopezο οποίος βρίσκεται ήδη στο νησί μας μαζί με τα αδέρφια του, εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της Κω.

Ο Αμερικανός πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών, αντιμετωπίζοντας τον μοναδικό Έλληνα της κατηγορίας, τον πρωταθλητή μας Γιώργο Μπαραχάνο. Άλλωστε η συγκεκριμένη κατηγορία θεωρείται μια από τις πιο δύσκολες, αφού συμμετέχουν κορυφαίοι αθλητές από Νιγηρία, Κατάρ, Βραζιλία, Γερμανία, Τουρκία, Ελβετία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Ηνωμένες Πολιτείες, Ιορδανία, Ιράν, Ρωσία, και από Αρμενία.

Στην επίσης δύσκολη κατηγορία των -57 κιλών γυναικών, η πρωταθλήτρια μαςΚατερίνα – Ελισάβετ Μπαραχάνου αντιμετωπίζει την αδερφή του Steven Lopez, την Diana Lopezμια φορά χάλκινη Ολυμπιονίκης και δυο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια. Επίσης συμμετέχουν αθλήτριες από Σουηδία, Καζακστάν, Βραζιλία, Τουρκία, Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Ηνωμένες Πολιτείες, Νορβηγία, Ρουμανία, Ολλανδία, και από Ουγγαρία.

Δύσκολο έργο θα έχουν όλοι οι αθλητές μας, αφού από τις συμμετοχές όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και αναμφισβήτητα το θέαμα θα είναι πολύ πλούσιο.

Η στήριξη των φιλάθλων θεωρείται αναγκαία για τους αθλητές μας και σίγουρα θα βοηθήσουν πολύ στην προσπάθεια των αθλητών μας.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.