Ποδόσφαιρο για πολύ....γέλιο !

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 19 Απριλίου 2014

Ποτέ πριν το ποδόσφαιρο δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό. Φανταστείτε έναν αγώνα όπου οι παίκτες δεν σπρώχνονται και δεν τραυματίζονται γιατί πολύ απλά δεν μπορούν.

Η απίστευτη ιδέα των «φουσκωτών αθλημάτων» στα οποία συγκαταλέγεται και το ποδόσφαιρο της φούσκας, ξεκίνησε από τη Γερμανία και κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το άθλημα δεν χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ή να ξέρετε να χειρίζεστε την μπάλα αφού ο στόχος εδώ είναι μόνο η διασκέδαση.

Το φουσκωτό ποδόσφαιρο παίζεται όπως και το κανονικό ποδόσφαιρο μόνο με κάπως απλουστευμένη ερμηνεία των κανόνων και σε ένα μικρό γήπεδο περίπου 30x15 μέτρα και χωρίς σταθερό τερματοφύλακα.

Κατάλληλη επιφάνεια παιχνιδιού είναι τεχνητός χλοοτάπητας, φυσικό χόρτο, συμβατικά γυμναστήρια εδάφους, ψιλή άμμος, ή ακόμη και χιόνι.

Ο στόχος είναι να κερδίσετε προφανώς, αλλά το πώς θα γίνει αυτό, διαφέρει σημαντικά από το κανονικό ποδόσφαιρο, αφού οι παίκτες βρίσκονται σε ένα μικρό γήπεδο και μέχρι τη μέση φορούν τεράστιες φούσκες.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικές τούμπες συγκρούσεις και γκελ στο παρκέ και μεταξύ τους που κάνουν κάθε αγώνα πραγματικά θεαματικό.Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.