Νίκες κόντρα στον Κλεάνθη σε κορασίδες και άντρες απ' τον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν οι ομάδες του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω στις αναμετρήσεις τους με τις ομάδες του Κλεάνθη που βρέθηκε στη Κω το Σάββατο για τα τοπικά πρωταθλήματα ανδρών και κορασίδων.

Για το πρωτάθλημα κορασίδων στην προτελευταία αγωνιστική τα κορίτσια του Ομίλου έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση για την περίοδο και νίκησαν την ομάδα του Κλεάνθη με 3-1 σετ.  Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και με καλό σερβίς αλλά και υποδοχή πήρε το πρώτο σετ. Ο Κλεάνθης αντέδρασε και ισοφάρισε τον αγώνα. Όμως τα κορίτσια του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, διατηρώντας σε καλό επίπεδο σερβίς και υποδοχή και με καλές επιθέσεις στο υπόλοιπο κομμάτι του αγώνα, πήραν τα άλλα δύο σετ για να φτάσουν στη νίκη. 

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω –Α.Ε.Σ. Κλεάνθης  3- 1(25-19, 19-25, 25-19, 25-17) σε 86’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Παπαβασιλείου Μαρία, Δρεμπέλα Μαρία, Βλάχου Αναστασία, Γιαννοπούλου Ευγενία, Μήλα Ευγενία, Κεφαλιανού Μαρία, Πισσάρη Γιάννα, Φεσσάρα Ειρήνη, Χατζηνικολάου Ευαγγελίνα.

Α.Ε.Σ. Κλεάνθης (Πότσου Νίκος) Τζανουδάκη, Φουντουραδάκη, Σκούφρη, Καλιβούρη, Χατζηβάσιλα, Ακάι, Φλεβάρη, Κάππα, Τσιράκου, Ορφανού.

Διαιτητές ήταν οι Σταματίου Σταύρος και Χατζησταυρίδης Νίκος

Το βράδυ του Σαββάτου ήταν η σειρά των αγοριών να αντιμετωπίσουν τον Κλεάνθη σε αγώνα στα πλαίσια του ανδρικού πρωταθλήματος. Και σε αυτό το παιχνίδι τα παιδιά του ομίλου είχαν καλή απόδοση στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα και έφτασαν στη νίκη με 3-1 σετ κλείνοντας το φετινό ανδρικό πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας την τρίτη θέση.

Αναλυτικά:

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω –Α.Ε.Σ. Κλεάνθης  3- 1(25-14, 25-18, 17-25, 25-14) σε 74’

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Μωρές Μιχάλης, Γαμβρέλλης Παναγιώτης, Χατζηπαυλής Σταμάτης,  Περής Παναγιώτης, Τρούμπας Νίκος, Χατζηάμαλλος Στέλιος, Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Παπαστεριάδης Θεοδόσης, Ζαμάγιας Παντελής, Γιαννόπουλος Χρήστος.

Α.Ε.Σ. Κλεάνθης   Τζανουδάκης, Ανδρέου, Καραγιάννης, Γιακούμαρος, Βολοτσάκας, Σαρικάς, Λολάκης, Πότσου, Μανής, Κώτης, Παπακωνσταντίνου, Μπακάλης.

Διαιτητές ήταν οι Σταματίου Σταύρος, Χατζησταυρίδης Νίκος και Μπαρπάτση Αθανασία.


Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.