3 χρόνια Giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

3 χρόνια giafkasports.gr . Τον καταφέραμε και αυτόν τον χρόνο και η αλήθεια είναι πως νιώθουμε «υποχρεωμένοι» σε όλους εσάς που μας δώσατε το δικαίωμα να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα.

Να μεταφέρουμε δηλαδή στα σπίτια σας τι ακριβώς γίνεται στις ομάδες του βορείου συγκροτήματος και να μεταφέρουμε ακόμα και σε live streaming την εικόνα απευθείας απ' το γήπεδο. Μια ιδέα που αρχικά φάνηκε λίγο «περίεργη» για την εποχή της σε τοπικό επίπεδο γεμίζει την καθημερινότητα μας εδώ και τρία χρόνια και το ευχάριστο για εμάς είναι ότι έχει γίνει ένας μέρος και της δικής σας καθημερινότητας.

Το πώς ξεκίνησε και το πώς έφτασε εδώ το giafkasports.gr δεν χρειάζεται να το πω, σίγουρα οι περισσότεροι τα έχετε ακούσει και δεν χρειάζεται να κουράζουμε, προσπαθήσαμε αρκετά, δουλέψαμε πολύ, και παρόλο που οι τρικλοποδιές ήταν πολλές δεν μας πτόησε τίποτα και μας βγήκε σε καλό.

Οι γκρίνιες, τα απειλητικά τηλεφωνήματα, τα εξώδικα, οι παρεμβάσεις ήταν πολλές, (και σίγουρα θα συνεχίζονται για πολλά χρόνια ακόμη) αλλά αναγκαστικά κλείσαμε τα αυτιά μας, κάναμε την δουλειά μας και η αλήθεια ότι πως τα πρωταθλήματα που πανηγυρίσαμε παρέα με Ανταγόρα, Α.Ε Κω και Α.Ο Δικαίου ήταν πάντα μια τονωτική ένεση για εμάς.

Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο

Φυσικά τίποτα δεν θα ήταν ίδιο χωρίς τους πολύτιμους συνεργάτες που βρίσκονται όλο αυτό το διάστημα κοντά μας και προσπαθούν καθημερινά για την καλύτερη δική σας ενημέρωση. Ένα ευχαριστώ λοιπόν σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται πίσω απ' το giafkasports.gr. Σουλεϊμάν Σαρρής, Πόπη Δανελλάκη, Μεχμέτ Κιοσέογλου, Νίκος Γιορδαμνής, Τουλίτσα Πίτση, Μιχάλης Χατζηθέμελης, Χριστίνα Πίτση. Και φυσικά ο προγραμματιστής μας, Τάσος Μαρίνος που χωρίς την δική του βοήθεια και την αγάπη που δείχνει για το δικό του δημιούργημα, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Σίγουρα ένα ευχαριστώ δεν είναι αρκετό (δεν το γλιτώνω το κέρασμα) αλλά ξέρουν και οι ίδιοι ότι οι παραξενιές μου και οι πολλές ώρες δουλειάς όλων μας είναι για το καλό του site και για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας.

Συνεχίζουμε δυναμικά

Κλείνοντας θα ήθελα προσωπικά να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που δείξατε και δείχνετε καθημερινά για το giafkasports.gr. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν μέσω τις διαφήμισης τις επιχειρήσεις τους στα χέρια μας και κυρίως στους αθλητές που μας βοήθησαν να ζήσουμε στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας.

Η 4η χρονιά μας ξεκινάει και επίσημα από τώρα, με κάποιες μικρές αλλαγές όπως ήδη έχετε δει και θα δείτε και άλλες τις επόμενες ημέρες . Με στόχο φυσικά την σωστή ενημέρωση σας.

Χρόνια μας πολλά λοιπόν και ευχαριστούμε για όλα.

Ο διευθυντής του giafkasports.gr

Πίτσης Γεώργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.