Ένας καλός αμυντικός δεν υπάρχει στην Ευρώπη;

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2010

Ο Παναθηναϊκός έχει ανησυχήσει τους φιλάθλους του που δεν έχει αποκτήσει ακόμα τον περιβόητο αμυντικό (Χάμερ,κίλερ) η όπως αλλιώς διατυμπανίζεται τόσο καιρό από τα Μ.Μ.Ε., όλο αυτό έχει βάλει σε αγωνία τους φιλάθλους του ΠΑΟ που βλέπουν μια σεζόν να πηγαίνει καλά η ομάδα τους μετά από χρόνια και να τους «λείπει» το τελευταίο «κομμάτι» από το πολύ καλό δημιούργημα που βλέπουν φέτος στο γήπεδο.
Όλα αυτά τα λέω γιατί ο Παναθηναϊκός έχει ένα υπερπλήρες ρόστερ που τι λείπει το «κερασάκι» από την τούρτα, ο αμυντικός που θα είναι ηγέτης στην άμυνα, όπως έχει ηγέτη στο κέντρο τον Τζιλμπέρτο Σίλβα και στην επίθεση τον Τζιμπρίλ Σισέ.
Οπωσδήποτε φέτος ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη και τους δύο εγχώριους τίτλους, κυρίως το πρωτάθλημα που θα φέρει πολλά οφέλη για την νέα χρόνια , το κυριότερο η απευθείας συμμετοχή στο champions league.
Το θέμα εν προκείμενου είναι να έρθει ο αμυντικός που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια αρχή γενομένης από το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, και επιτέλους θα φέρει ηρεμία και σιγουριά στις τάξεις των φιλάθλων.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.