«Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

xristodoylou-proponisifoivos

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω απ'όλα και όλα τα άλλα έχονται.

Έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος με πρωταθλητή χειμώνα να βρίσκει την ομάδα του Α.Ο Δικαίου αποκτώντας μια μικρή διαφορά βαθμών απ'τις υπόλοιπες ομάδες.Πιστεύω ότι δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση γιατί εκτός από ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν αξιόλογο προπονητή είχε και σταθερότητα σαν ομάδα που ακόμα και στις κακές εμφανίσεις που κάνουν όλες οι ομάδες έχει καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που χρειαζόταν.

Όσο αφορά την δική μου ομάδα βρίσκουμε τα πατήματα μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό βγαίνει μέσα απ'την σκληρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις με όλους τους παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Θέλουμε να συνδυάσουμε καλά αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις με την ποιότητα παικτών που έχουμε στο ρόστερ,όπως στο ντέρμπι με τον Ακουσίλαο με μια ομάδα που έχει στόχους πρωταθλητισμού,μετατρέψαμε το ματς σε περίπατο και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο.

Σαν ομάδα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους,πάιζουμε πάντα για την νίκη και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο χωρίς να έχουμε την πίεση της διοίκησης.

Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε γιατί η ιστορία και οι απαιτήσεις του Φοίβου είναι πάντα να πρωταγωνιστεί.

Εύχομαι να δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της περιόδου τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας.

Και πάλι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.