Μπράβο ρε Βαγγέλη

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2012

platellasvaggelis1

Σήμερα το πρωί ουσιαστικά ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Βαγγέλη Πλατέλα στην Ξάνθη.Μπορεί να το ήξερα εδώ και μερικούς μήνες αλλά η χαρά παραμένει χαρά.

Για πολλούς και διάφορους λόγους.

Χάρηκα αρχικά που ένα δικό μας παιδί κατάφερε μέσα από μεγάλο αγώνα να κάνει το όνερο του πραγματικότητα και να καταφέρει μέσα σε ένα σύντομο διάστημα να φτάσει να αγωνίζεται στην μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χάρηκα γιατί στην συνέντευξη που μου έδωσε το καλοκαίρι είδα ένα παιδί που δεν άλλαξε καθόλου απ'την μέρα που έφυγε, ευγενικό και με αρχές απ'την οικογένεια του που για μένα παίζει σημαντικό ρόλο καριέρα κάθε ανθρώπου.

Χάρηκα γιατί και ο μικρός Ανάργυρος Πλατέλας έχει ολοζώντανο μπροστά του το παράδειγμα του αδερφού του και βλέπει ότι με σωστή δουλειά και κρατώντας μικρό καλάθι μπορεί να καταφέρει και αυτός πολλά.

Και τέλος χάρηκα για όλα τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στο νησί γιατί βλέπουν ότι μετά τον Στέργο Μαρίνο άλλο ένα παιδί απ'την μικρή Κω ανήκει πλέον στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Super League.

Μπράβο λοιπόν Βαγγέλη και εύχομαι να συνεχίσεις να δικαιώνεις όσους σε πίστεψαν....

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.