Καλή Χρονιά απ'το giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2012

2012foto

Όλοι οι συνεργάτες και οι συντάκτες του giafkasports.gr σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και ελπίζουμε ότι με καλή διάθεση όλα θα διορθωθούν το 2012.

Προσωπικά πρέπει να πω δυό λόγια.Κλείνει ακόμα ένας χρόνος παρουσίας του giafkasports.gr απόλυτα επιτυχημένα αφού καταφέραμε να βλετιωθούμε αρκετά και να πλησιάσουμε τα στάνταρ που είχαμε σαν στόχο απ'την αρχή αυτού του εγχειρήματος στις 25 Σεπτεμβρίου του 2009.

Καλή Χρονιά λοιπόν και στους συνεργάτες μου στον Σουλειμάν Σαρρή,στον Νίκο Γιορδαμνή,στην Καλλιόπη Δανελλάκη,στον Μιχάλη Χατζηθέμελη,στον Μανώλη Φραντζή,στον Μεχμέτ Κιοσέογλου,στον Τάσο Μαρίνο,στον Στάθη Πίτση,στην Χριστίνα Πίτση,στην Τουλίτσα Πίτση αλλά και σε δύο ανθρώπους που μας αγκάλιασαν απ'την πρώτη στιγμή στο Ράδιο Πρώτο 91.5,στον Πάρη Λαδικό και στην Σάντυ Λαδικού.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Δωδεκανήσου να έχουν πρώτα απ'όλα υγεία και στις ομάδες να καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.Και επειδή άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη,ζητώ συγνώμη σε όσους πιθανόν στεναχώρησα ή πίκρανα όλο αυτό το διάστημα με τα γραφόμενα μου...

To δώρο μας το πήραμε απ'το www.kostopsites.gr

Mε εκτίμηση και ευχές για μια καλή χρονιά,εκ του giafkasports.gr

Πίτσης Γεώργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.