«Δεν γινόταν καλύτερα»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

barcelo

Καλησπέρα σε όλους.

Λίγες μέρες πριν να τελειώσει το 2011 και με μισή σεζόν έχουμε βγάλει ήδη πολλά συμπεράσματα.

Ξεκινάμε φυσικά απ'το παιχνίδι κυπέλλου που παίξαμε με την ομάδα του Αντίμαχου.Παίξαμε ένα απ'τα πιο ωραία πρώτα ημίχρονα μέχρι τώρα, βάλαμε τρία γκολ και μπορούσαν να ήταν και έξι. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε λίγο, έπεσε ο ρυθμός, βάλαμε άλλο ένα γκολ, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και περάσαμε άνετα στον επόμενο γύρο.

Για να πούμε και πως κλείνει η χρονιά για εμάς. Νομίζω ότι δεν γινόταν καλύτερα. Είμαστε πρώτοι με 6 βαθμούς διαφορά απ'τον δεύτερο,περάσαμε στο κύπελλο και τα μάτια των φιλάθλων του Α.Ο Δικαίου έχουν δει πράγματα για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Γκολ,φάσεις,ποδόσφαιρο,σεβασμός και κότσια για να φεύγουμε από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Και πάνω απ'όλα αποτελεσματικότητα δηλαδή έναν Δίκαιο που δεν είχαν δει ποτέ.

Το δεύτερο κομμάτι που μας μένει είναι πολύ δύσκολο για πολλούς και διάφορους λόγους που μερικοί απ'αυτούς είναι γνωστοί. Πρέπει να αποδείξουμε πως ότι καταφέραμε μέχρι τώρα το αξίζουμε, να είμαστε σοβαροί γιατί όλοι μα όλοι θέλουν να κερδίσουν αυτό τον Δίκαιο και όταν κερδίζεις παντού και είσαι εκεί που δεν μπορούν να είναι οι άλλοι αποκτάς εχθρούς και μερικές φορές από κάποιους που λένε πως είναι μαζί σου.

Γι'αυτό εμείς θα συνεχίσουμε όπως τώρα με δουλειά και δεν ακούμε ούτε δεξιά ούτε αριστερά γιατί αυτό που μετράει πάντα είναι αυτός που στο τέλος είναι νικητής. Και νομίζω ότι αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί.

Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία.Να περνάτε καλά και το 2012 να μας έρθει γεμάτο καλό ποδόσφαιρο και υγεία.

Σας ευχαριστώ πολύ θα τα πούμε του χρόνου...

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.