"Είμασταν αποφασισμένοι για τους τρεις βαθμούς"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2011

aris-dikaios2011-panigiriagoalbarcelo

Καλημέρα σε όλους.

Το είχα πει απ'την αρχή ότι ο φετινός Δίκαιος είναι διαφορετικός απ'όλες τις υπόλοιπες ομάδες και το αποδείξαμε για ακόμα μια φορά.Πήγαμε να παίξουμε ένα ντέρμπι που θα έκρινε πολλά για την συνέχεια.

Πήγαμε στην Ρόδο με έξι απουσίες και άλλη μια που προέκυψε στο δεκάλεπτο,και είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ερχόταν απο 7 συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και χωρίς να έχει φάει κανένα γκολ σε αυτά τα παιχνίδια.

Κερδίσαμε με 0-3 παίζοντας ένα απ'τα καλύτερα δεύτερα ημίχρονο του πρωταθλήματος (κάτι που μας έλειψε πολύ).Αυτή η ομάδα φέτος έχει αυτό που της έλειπε τόσα χρόνια.Καρδιά πρωταθλητή.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι περιμένοντας τους αντιπάλους γιατί ξέραμε ότι θα έπαιζαν με πολύ πάθος για την νίκη,αντέξαμε άνετα στο πρώτο 45λεπτο και στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε αποφασισμένοι να παίξουμε μπάλα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πράγμα που κάναμε και φέραμε στην Κω μια πολύ μεγάλη νίκη και μας δίνει τεράστια δύναμη για την συνέχεια.

Για αυτό που δεν γίνεται να μην πω,είναι αυτά που συνέβησαν στο τέλος του παιχνιδιού.Αδικαιολόγητα κάποιος ποδοσφαιριστής του Ακουσίλαου έκανε επίθεση σε εμάς,στον γυμναστή και στον προπονητή μας και έγινε κάτι που κανένας δεν θέλει να βλέπει στο γήπεδο.Λένε ότι από τότε που βγήκε το συγνώμη,χάθηκε το φιλότιμο.Αλλά ελπίζω τα παιδιά του Ακουσίλαου όπως μας είπαν,έχουν μετανιώσει και ήταν λάθος τους.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έπαιξαν σε αυτά τα τόσα μαζεμένα παιχνίδα γιατί ήταν κάτι δύσκολο και το βγάλαμε με τον καλύτερο τρόπο και επίσης ένα ευχαριστώ σε αυτούς που θέλουν το καλό της ομάδας,αλλά μόνο σε αυτούς.

Σας ευχαριστώ πολύ,τα λέμε την άλλη εβδομάδα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.