Ο...εργάτης Ζαχαρίας Μποιλής

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2011

akousilaos-dikaios2011 photo4

Συνήθως δεν μ'αρέσει να μιλάω για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή αλλά υπάρχουν κάποιοι παίκτες,όπως είναι ο Ζαχαρίας Μποιλής που νομίζω ότι αξίζουν μια ιδιαίτερη αναφορά.

Ένας πραγματικός εργάτης μέσα στο γήπεδο και εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή.Φέτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει χάσει πολλές προπονήσεις αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν δίνει το παρών νομίζεις πως δεν έχει χάσει ούτε πέντε λεπτά.

Ακούραστος και γεμάτος όρεξη για ποδόσφαιρο.Ο Γιάννης Μανούσογλου φαίνεται ότι τον έχει για τα δύσκολα και ο Ζαχαρίας φροντίζει πάντα να τον βγάζει ασπροπρόσωπο.

Στο ντέρμπι με τον Ιάλυσο εντός στο μυαλό όλων ήταν ποιός θα μαρκάρει τον Αλή Όγλου.Ο Ζαχαρίας τον πήρε από κοντά και ο ικανός κατα τα άλλα επιθετικός δεν ακούμπηκε μπάλα σε όλο το ματς.

Το τελευταίο διάστημα και πάλι έλειπε απ'τις υποχρεώσεις της ομάδας αφού προτεραιότητα έχει όπως είναι φυσικό η δουλειά του,ειδικά σε τέτοιους καιρούς που τα πράγματα είναι δύσκολα.

Όμως το ντέρμπι με τον Ακουσίλαο πλησίαζε και ο μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοια παιχνίδια Ζαχαρίας Μποιλής δεν γινόταν να λείπει.

Άλλωστε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν είναι πάντα εκεί.Και δεν είναι μόνο το περσινό γκολ με τον Απόλλων Καλυθιών εντός έδρας στο 93ο λεπτό.Πέρυσι μέχρι και με αεροπλάνο έκανε το Κως-Αθήνα,Αθήνα-Ρόδος για να είναι παρών στο ματς με τον Κλεόβουλο.

Την Κυριακή λοιπόν έδειξε στο γήπεδο αυτό που δείχνει όλα τα χρόνια που αγωνίζεται ποδόσφαιρο.Πάθος,τσαμπουκά και πνεύμα νικητή.

Μπορεί κάπως έτσι να σκόραρε κιόλας,αφού η αλήθεια είναι ότι δεν το συνηθίζει, και ας λένε κάποιοι στις δηλώσεις του ότι δεν μπορεί να πηδήξει...

Μπορεί στα επόμενα ματς και πάλι να μην είναι διαθέσιμος αλλά σαν πιστός στρατιώτης όταν του ζητηθεί θα είναι εκεί και...ίσως κάνει πάλι το κάτι παραπάνω...

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.