"Ο φετινός Δίκαιος είναι διαφορετικός απ'τις υπόλοιπες ομάδες"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2011

aris-aodikaiou2011 photo7

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα.

Χρωστούσαμε το παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου και αυτό έγινε την Πέμπτη.Σε ένα παιχνίδι που στο πρώτο μισάωρο έπρεπε να ήταν 0-5 και καταφέραμε απο λάθη δικά μας στο 60' να γίνει 2-2.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά και καταφέραμε να βάλουμε δύο γρήγορα γκολ και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού,χάσαμε πολλές ευκαιρίτες και στο τέλος του ημιχρόνου απο ένα λάθος δικό μας ήρθε το 1-2 και έτσι φύγαμε στα αποδυτήρια και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε κάτι που δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται.

Μπαίνουμε στο γήπεδο και δεν ήμαστε συγκεντρωμένοι όπως πρέπει και δίνουμε στον κάθε αντίπαλο το δικαίωμα να πιστεύει σε κάτι που σε κανονικές συνθήκες ούτε που το φανταζόταν.

Δώσαμε χώρο και μπάλα στον αντίπαλο και δεν άργησε να έρθει η ισοπαλία.Αλλά γι'αυτό ο φετινός Δίκαιος είναι διαφορετικός απ'τις υπόλοιπες ομάδες,γιατί έχει παίκτες που ξέρουν να βγάλουν απ'τις δύσκολες στιγμές την ομάδα και έτσι μετά απ'την ισοφάριση ανεβάσαμε την απόδοση μας,κάναμε ευκαιρίες και σε μια απ'αυτές βάλαμε το τρίτο γκολ και κερδίσαμε ένα παρα πολύ σημαντικό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα με μια πολύ δυνατή ομάδα που μας αφήνει μόνους μας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τώρα έχουμε ντέρμπι την Κυριακή με τον Ακουσίλαο,μια ομάδα που πάντα είναι καλή και έχει καλούς παίκτες.

Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι,ένα πραγματικό ντέρμπι γιατί και οι δύο ομάδες είναι σε παρα πολύ καλή κατάσταση.Να μην έχουμε φασαρίες και όποιος αξίζει την νίκη να πάρει το παιχνίδι.

Σας ευχαριστώ πολύ,τα λέμε την άλλη εβδομάδα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.