"Έχουμε ανέβει αγωνιστικά και ψυχολογικά"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

mathios-zipari2011-antagoras-akousilaos

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Αυτή η αγωνιστική που μας πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για εμάς αλλά καταφέραμε να περάσουμε απο μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια παρα πολύ καλή ομάδα με έναν εξαίσιο προπονητή.

Κάναμε ένα μεγάλο διπλό και ανεβήκαμε και άλλο.Σημασία έχει ότι κερδίσαμε με πολλά προβλήματα τραυματισμών και κάποιοι έπαιξαν τραυματίες και έδωσαν τα πάντα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ μοιρασμένο αλλά πολύ κακό χωρίς φάσεις.Στο δεύτερο ευτυχήσαμε να βάλουμε πρώτοι γκολ πολύ γρήγορα και μετά θέλαμε να διατηρήσουμε το υπερ μας σκορ και παίξαμε έξυπνα.

Έτσι ο Κλεάνθης πίεζε συνεχώς όπως ήταν λογικό.Έχασε ευκαιρίες,χάσαμε και εμείς αλλά πιστεύω το χάρηκε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο γιατί η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω.

Τώρα βλέπουμε το μεγάλο ντέρμπι με τον Α.Ο Δικαίου.Μια ομάδα πολύ καλή με πολλούς καλούς σε όλες τις θέσεις.Παίζουμε στην έδρα μας όμως και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη.

Η ομάδα μου έχει ανέβει ψυχολογικά και αγωνιστικά χάρη στον προπονητή μας και στο γυμναστή μας.Σε αυτό το παιχνίδι πάντως θα είναι δύσκολο γιατί έχουμε κάποιους τραυματίες αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι όλοι γι'αυτόν τον αγώνα.

Εύχομαι να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας χωρίς προβλήματα και ο καλύτερος ας κερδίσει...και ελπίζω να είμαστε εμείς.Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα και καλή εβδομάδα και πάλι σε όλους.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.