4η αγωνιστική Rc Evo Masters

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2011

rcevomasters4

Από τους πιο  δύσκολους αγώνες του φετινού  αλλά και περσινού Πρωταθλήματος  έχει θεωρηθεί ο 4ος κατά σειρά αγώνας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στη χωμάτινη πίστα του Αγίου Ιωάννη στο Ζηπάρι.

Με πρόβλημα στην ηλεκτρονική γραμματεία καταγραφής χρόνος δόθηκε η εκκίνηση στην οποία  πήραν μέρος 6 μοντέλα.

Πρώτος για  μία ακόμη φορά τερμάτισε ο  Σωτήρης Τριανταφύλλου με αυτοκίνητο Kyosho Mp9 και κινητήρα Novarossi σημειώνοντας 35 γύρους σε 30 λεπτά αγώνα.

Το κύπελλο  της 2ης θέσης κατέκτησε ο Βασίλης Χατζηγεωργαλής με αυτοκίνητο Xray Xb808 και κινητήρα Alpha σημειώνοντας 29 γύρους.

Τρίτος επιτέλους για πρώτη φορά τερμάτισε ο Σωτήρης Δήμου με αυτοκίνητο Associated Rc8 και κινητήρα Novarossi. Το πάλεψε αρκετά αφού στη διάρκεια του αγώνα εγκατέλειψε ¨ευτυχώς για λίγο¨, όμως κατάφερε να επιστρέψει στην πίστα για να σημειώσει τους 22 γύρους που του έδιναν τους 110 Βαθμούς της 3ης θέσης.

Τέταρτος τερμάτισε ο Νίκος Μωρές με αυτοκίνητο Hobao Hyper 8,5 pro και κινητήρα werks 21. Οι 100 βαθμοί της θέσης δείχνουν να τον ξαναβάζουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης κάποιας θέσης στο τέλος του Πρωταθλήματος αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως από τις 12 υποχρεωτικές αγωνιστικές στο βαθμολογικό πίνακα θα μετρήσουν οι 10.

Πέμπτος τερμάτισε για πρώτη φορά φέτος ο θυμωμένος στεναχωρημένος αδικημένος καταπονεμένος Παράσχος Τρινταφύλλου με αυτοκίνητο Mugen Mbx6 και κινητήρα Novarossi. Σημείωσε μόνο 13 γύρους εγκαταλείποντας από πίσω κεντρικό ιμηαξόνιο.

Τελευταίος και  καταϊδρωμένος ο Νίκος Μακρυγιάννης που σημείωσε μόνο 3 γύρους εγκαταλείποντας  από servo γκαζιού ικανοποιώντας έτσι πλήρως το Σωτήρη Δήμου που του έλεγε ότι δεν πρόκειται να τερματίσει ενώ αυτός κατέκτησε την 3η θέση. Τις αγωνιστικές τους διαφορές θα κληθούν να λύσουν στις 11 Δεκεμβρίου που θα γίνει η 5η Αγωνιστική.   

Περαστικά και  γρήγορη ανάρρωση ευχόμαστε από  όλο το Rc Evo Masters Club στο Στάθη Σταθόπουλο ο οποίος ταλαιπωρείτε από ίωση τις τελευταίες μέρες.  

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους 2 χορηγούς κ. Γιώργο Τζαννετουλάκο ¨Ι ΚΤΕΟ ΚΩ¨ και κ. Λευτέρη Πάχο ¨Συνεργείο Αυτοκινήτων¨ που παρευρέθηκαν την Κυριακή στην πίστα και έκαναν τις απονομές κυπέλλων στους οδηγούς, όπως επίσης ευχαριστούμε και όλους τους υπόλοιπους χορηγούς που μας βοήθησαν στην κατασκευή της νέας πίστας. SUPER MARKET ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ –VELECTRONICS ΒΟΥΝΑΤΣΟΣ Ι. – KOS NET ΡΑΝΙΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΙΩΤΟΥ – ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΙΔΗΡΙΚΑ – ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΑΡΓΙΕΣ Π - ΤΟΠΠΟΣ ΦΡ. ΞΥΛΕΙΑ – ΑΦΟΙ ΝΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗ AVIN – ΑΦΟΙ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ – ΕΦΗΜ. ΣΤΑΘΜΟΣ – CITY 93 αλλά και τον κ. Αντώνη Πίτα της Δημοτικής τηλεόρασης για την παρουσία του στις νέες μας εγκαταστάσεις.

Τέλος πολλά  συγχαρητήρια και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη μοναδική Ασφάλεια Αγώνων των πιτσιρικάδων μας που και φέτος είναι μαζί μας και παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο την στιγμή του αγώνα. Μάλιστα πολλά από τα παιδιά αυτά έχουν βοηθήσει και στην κατασκευή της νέας πίστας. Τους ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά

Τα ονόματά  τους είναι : Klaidi Neimi, Klaus Neimi, Μιχάλης Τσόγγος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Ανδρέας Σαλαχώρης,  Ronaldo Shehai & Δημήτρης Κώστογλου & ο μικρότερος από όλους Θοδωρής Τριανταφύλλου ο οποίος για πρώτη φορά ανέβηκε στο stand και έπιασε την τηλεκατεύθυνση του πατέρα του και οδήγησε το buggy κάνοντας μερικούς γύρους μέσα στην πίστα.  
 

2ο Τοπικό Πρωτάθλημα Rc Evo Masters 2011 - 2012

Η Βαθμολογία των οδηγών έχει ως εξής: 

ΓΕΝΙΚΗ  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2011 - 2012

1ος Σωτήρης Τριανταφύλλου 560 Kyosho MP9
2ος Παράσχος Τριανταφύλλου 480 Mugen Mbx6
3ος Βασίλης Χατζηγεωργαλής 420 Xray 2011
4ος Νίκος Μακρυγιάννης 360 Mugen Mbx6
5ος Στάθης  Σταθόπουλος 350 Xray XB808
6ος Σωτήρης Δήμου 350 RC8 Asso
7ος Νίκος Μωρές 290 Hobao 8.5
8ος Βαλάντης Καπαράκης 110 Xray XB808
9ος Αντώνης Καραντώνης 100 Xray XB808
10ος Θοδωρής  Κασίου 90 Xray XB808

     

Με εκτίμηση

Μανώλης Ι. Κουτάντος – Αλυτάρχης

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.