Συνεργασία του Ομίλου Αθλ.Κω με το CITI LIVE HOTEL & SPORT CAFE

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

omilosima

Ο Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την επιχείρηση CITI LIVE HOTEL & SPORT CAFE στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει στο χώρο του beach volley κυρίως, αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη του βόλεϊ στην περιοχή μας.

Οι ιδιοκτήτες του CITI LIVE HOTEL & SPORT CAFE ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου για μια συνεργασία που να αποβλέπει στη στήριξη των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας στις μικρές κατηγορίες στο beach volley, Γιάννη Βραχνά και Κυριάκου Παππούλη, προκειμένου να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο, καθώς και στη στήριξη όποιων αθλητών του συλλόγου αγωνίζονται σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το Δ.Σ., οι αθλητές και οι αθλήτριες ευχαριστούν θερμά την επιχείρηση CITI LIVE HOTEL & SPORT CAFE, η οποία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε αποτελεί ένα σημαντικό στήριγμα στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για την ανάπτυξη του βόλεϊ. Ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να είναι θετική για το σύλλογο και προσδοκούμε νέες επιτυχίες για τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.