Κέρδισαν οι μικτές Δωδ/σου,εξαιρετικός ο Τογρούς

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010

aod-doxaΚέρδισαν τόσο η μικτη Νέων,όσο και η μικτή παίδων Δωδ/σου.Εξαιρετικός ο Τογρούς του Α.Ο Δικαίου απο τους παίδες(2 γκολ),πολύ καλός όσο έπαιξε και ο Κώστογλου με τους Νέους(45λεπτά.)

Παίζοντας στην Χίο με το αντίστοιχο συγκρότημα της Σάμου επικράτησε με 4 – 0. Η Μικτή μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη της κρίνεται δίκαιη. Από δυο γκολ σημείωσαν οι Χειμωνέτος (60’’, 38’) και Τσούλλος Γ.Μ. (3’, 66’)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΠΣΣ: Γκίλας, Σουρνατζής (43’ Πασχάλης), Βαλλιάνος, Μαούνης, Γιασκουλίδης, Μούτσος, Καρύδης, Γιαννούλης, Μαυρής (63’ Μόρτης), Κατσαρδής, Αναστασίου (65’ Μαριέττος).
ΕΠΣΔ : Τύρελλης, Μαλλιάκας, Πεταυράκης, Τσούλλος Γ.Φ, Αλβανός, Επιφάνης, Χατζηκοσμάς (62’ Κενενούνης), Χειμωνέτος, Τσούλλος Γ.Μ., Λερογιάννης (46’ Κώστογλου), Μπαούρης (46’ Μαλλιωτάκης).

Οι Παίδες
Νίκη όμως πέτυχε και η Μικτή ομάδα των Παίδων. Επικράτησε με 4 – 1 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Σάμου. Ο Γιαννούλης στο 44’ έκανε το 1 – 0 αλλά ο Τογρούς στο 50’ με πέναλτι πέτυχε το 1 – 1. Ο ίδιος παίκτης στο 56’ πέτυχε το 2 – 1 και λίγο αργότερα (στο 67’) ο Διακοβασιλείου έκανε το 3 – 1. Ο Κετσές στο 78’ πέτυχε το τελικό 4 – 1.

ΕΠΣΣ: Παναγιωτόπουλος, Βουρλιώτης (65’ Βασιλειάδης), Χατζημιχάλης, Χατζηπαναγιώτης, Μακρής, Καριώτογλου (68’ Κορδουνούρης), Κεχαγιάς, Αριστείδου, Φουντουλάκος, Μουρίκης, Γιαννούλης (60’ Σαράντου).
ΕΠΣΔ: Πεταυράκης, Παπασταμάτης, Γαλουζής (23’ Καρπαθάκης), Διακοβασιλείου, Χειμωνέτος, Κετσές, Φλεβάρης (51’ Μπενούρ), Τογρούς, Γενημαχλέλης, Σιαπέρας (41’ Καντής), Κούτρης.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.