"Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

mathios

Καλημέρα σας.Φτάσαμε στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τα φαβορί για άλλη μια αγωνιστική κέρδισαν.

Ο Ιάλυσος κέρδισε δύσκολα τον πολύ καλό Κλεάνθη που είναι αρκετά άτυχος στις 3 πρώτες αγωνιστικές.Αλλά σιγά σιγά πιστεύω ότι θα βρει τον δρόμο του και θα τερματίσει αρκετά ψηλά,γιατί έχει πολύ καλό υλικό και έναν απ'τους καλύτερους προπονητές της κατηγορίας,τον κύριο Σταύρου.

Ο Δίκαιος πέρασε απ'την καυτή έδρα της Αρχίπολης και οι Καλυθιές κέρδισαν μέσα στην Κω τον Ανταγόρα,που πάντως απ'ότι ακούω δεν έχει την ομάδα που είχε παλιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια παρα πολύ καλή ομάδα που παλεύει όλα τα ματς.

Και έχουμε και τον Φοίβο απ'την άλλη που θα αρχίσει σιγά σιγά να παίρνει τα πάνω του,γιατί έχει πολύ καλούς παίκτες και έναν αξιόλογο προπονητή.

Η δική μου ομάδα φιλοξενήθηκε στο Βάτι.Στο αγωνιστικό κομμάτι ξεκινήσαμε πολύ καλά με πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.Είχαμε τον έλεγχο του παιχνδιού απ'το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο αλλά η ομάδα του Βατίου έχασε με την σειρά τις σπουδαίες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά και να ισοφαρίσει προς το τέλος.

Το σκορ κατα την γνώμη μου είναι δίκαιο και πιστεύω ότι αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια το παιχνίδι θα είχε τελειώσει πιο νωρίς.Πάντως ο κ.Καμπούρης κάνει καταπληκτική δουλειά κάθε χρονιά στην ομάδα του Βατίου και θέλω να το τονίσω αυτό.

Εμείς είμαστε χαρούμενοι πλέον αφού μετά την γκέλα της 2ης αγωνιστικής,κάναμε δύο νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα και έτσι η ψυχολογία μας ανεβαίνει σιγά σιγά.

Το επόμενο ματς είναι με την ομάδα του Ευαγόρα,μια ομάδα που είναι πολύ επικίνδυνη,με πολύ δυνατή έδρα, και παίζει πολύ δυνατά (αυτό είναι και το όπλο της).Θα έχει και νέο προπονητή και σίγουρα θα παίξει για την νίκη με άλλη ψυχολογία,γιατί δεν έχει και άλλα περιθώρια για απώλειες.

Εμείς απ'την πλευρά μας θα πάμε μόνο για την νίκη,θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας,στις προπονήσεις και θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανίσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο το Σάββατο και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θέλω να τονίσω κάτι...Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.