2 χρόνια Giafkasports.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

giafkasports.gr 2 xronia

Σήμερα 25 Σεπτεμβρίου του 2011 κλείνουμε δύο χρόνια στον αέρα σαν giafkasports.gr και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους αλλά και να θυμηθούμε (μας αρέσουν και εμάς οι αναμνήσεις) πως ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα.

Ήταν 25 Σεπτεμβρίου του 2009 στις 19:30 όταν μετά απο πολλές μέρες αγωνίας,δουλειάς και άγχους βγήκαμε στον αέρα και απο τότε άρχισε το...τρέξιμο.Μετά απο πολλές σκέψεις αποφασίσαμε μαζί με τον Σουλεϊμάν Σαρρή να ξεκινήσουμε κάτι που μέχρι τότε έλειπε απ'τον τοπικό αθλητισμό και με την βοήθεια του Τάσου Μαρίνου καταφέραμε να το κάνουμε πράξη.

Σίγουρα σε όλο αυτό το διάστημα περάσαμε πολλά,αρχικά μας αμφισβήτησαν,στην συνέχεια μας πολέμησαν (εντάξει αυτό το παιχνιδάκι κάποιοι το συνεχίζουν και σήμερα) και τελικά μας ανέχτηκαν και κάποιοι μας αγάπησαν,και δόξα τον Θεό το πρόσιμο γι'αυτά τα δύο χρόνια κρίνεται θετικό.

Πάμε όμως να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στο site.Αρχικά ο Τάσος Μαρίνος που για εμάς δεν είναι απλά συνεργάτης αλλά πραγματικά ο άνθρωπος μας,πάντα εκεί,να μας ακούσει να μας ανεχτεί να μας βοηθήσει να πάμε το giafkasports.gr ακόμα πιο ψηλά.

Ευχαριστούμε επίσης τον Αποστόλη Τσαμπουνιάρη που ξεκίνησε μαζί μας αλλά αποφάσισε για δικούς του λόγους να μην συνεχίσει,όπως και η Κατερίνα Φιλοπούλου που για επαγγελματικούς λόγους δεν προλαβαίνει να είναι μαζί μας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Κανελλόπουλο που ήταν μαζί μας πέρυσι,μας έδωσε τα φώτα του και αποφάσισε λόγω και της νέας του θέσης να μην συνεχίσει,κάτι που ήταν απόλυτα κατανοητό και σεβαστό,όπως και στους Αντώνη Παπασεβαστό και Κυριάκο Μαριά που ξεκίνησαν να αρθογραφούν μαζί μας αλλά για δικούς τους λόγους σταμάτησαν.

Πάμε όμως για την νέα χρονιά με κάποιους συνεργάτες που είναι μαζί μας εδώ και μερικούς μήνες όπως ο Νίκος Γιορδαμνής,ο Μεχμέτ Κιοσέογλου,ο Βαγγέλης Γραικός,ενώ παρέα μας θα είναι για φέτος και ο Μιχάλης Χατζηθέμελης και η Πόπη Δανελλάκη αλλά και η Τουλίτσα,η Χριστίνα και ο Στάθης που δηλώνουν παρών στα Live.Επίσης θα έχουμε μαζί μας και τον Θοδωρή Παναγιώτου,ο οποίος θα δίνει τις δικές του προβλέψεις για το στοίχημα.

Πέρα απ'αυτούς φυσικά θα είναι μαζί μας και κάποιοι ποδοσφαριστές που θα καταθέτουν την προσωπική τους άποψη.Ο Μάριο Μπαρτσελό,ο Τίμος Λουτριώτης,ο Γιώργος Ανθούλης,ο Παναγιώτης Μαθιός και ο Γιάννης Χριστοδούλου.Τους ευχαριστούμε που δέχτηκαν την πρόταση μας και ευχόμαστε η διαμονή τους στο site να είναι ευχάριστη.

Τέλος να αφήσω τον αδερφό μου Σουλειμάν Σαρρή που απ'την πρώτη μέρα ακούει την γκρίνια μου και μαζί κατάφεραμε να κάνουμε το giafkasports.gr αυτό που είναι σήμερα και να "πιάσουμε" τον στόχο που είχαμε βάλει απ'την αρχή.

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,ευχαριστώ για την υποστήριξη σας,ευχαριστώ τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν οικονομικά σε αυτήν την προσπάθεια και υπόσχομαι να κάνουμε το giafkasports.gr ακόμα καλύτερο.

Με εκτίμηση εκ του giafkasports.gr

Πίτσης Γεώργιος

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.