Ημέρα ποδηλασίας στις 9 Οκτωβρίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Ημέρα Ποδηλασίας

Ημερομηνία: 9 Οκτωβρίου 2011

1η Διαδρομή: Αγώνας Αντοχής Γνώρισε τα όρια σου

Εκκίνηση: 09:30

Εκκίνηση – Τερματισμός: Δημαρχείο

Δημαρχείο, Μεγ. Αλεξάνδρου, Επαρχιακό δρόμο προς αεροδρόμιο,15o χλμ στροφή για Μαστηχάρι στο τέλος του δρόμου (23,6χλμ) πορεία για Αντιμάχεια, περνάμε μέσα από το χωριό και συνεχίζουμε για Κέφαλο ανεβαίνουμε στο χωριό (43ο χλμ υδροδοσία) και επιστρέφουμε από τους μύλους με κατεύθυνση την Καρδάμαινα( 66ο χλμ υδροδοσία), ανεβαίνουμε το βουνό για Πυλί διασχίζουμε το χωριό και στην Λίμνη ακολουθούμε τον Επαρχιακό δρόμο προς την πόλη της Κω, Γρηγορίου Ε, Μακρυγιάννη, Αρχ. Γερασίμου, Γ. Παπανδρέου, Βασ. Γεωργίου, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κουντουριώτη, Δημαρχείο.

Απόσταση: 95 χλμ. Χρόνος που δίνεται για τον τερματισμό των συμμετεχόντων 5 ώρες. Μετά από αυτό το χρονικό όριο δεν θα υπάρξει κατάταξη.

Η διαδρομή του αγώνα περιλαμβάνει περίπου 10 χλμ., με υψομετρικές διακυμάνσεις 190 m.

2η Διαδρομή: Μαθαίνω την πόλη μου

Εκκίνηση: 10:30

Εκκίνηση – Τερματισμός: Δημαρχείο

Δημαρχείο, Ακτή Κουντουριώτη, Αβέρωφ, Φιλίνου, Εθν. Αντιστάσεως, Γρηγορίου Ε, Μακρυγιάννη, Αρχ. Γερασίμου, Γ. Παπανδρέου, Βασ. Γεωργίου, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κουντουριώτη, Δημαρχείο.

Απόσταση: 6 χλμ.

3η Διαδρομή: Κως δεν είναι μόνο η πόλη.

Εκκίνηση: 11:30

Εκκίνηση – Τερματισμός: Δημαρχείο

Δημαρχείο, Μεγ. Αλεξάνδρου, Επαρχιακό δρόμο στρίβουμε δεξιά στο φανάρι για Τιγκάκι και στο τέλος του δρόμου(παραλία ) στρίβουμε δεξιά για Κω, Ιππικό Όμιλο, Χριστόδουλου Τσιγαντε, Εθνικής Αντιστάσεως, Ελ. Βενιζέλου, Βασ. Παύλου, Ιπποκράτους, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Κουντουριώτη, Δημαρχείο.

Απόσταση: 22,5 χλμ. Χρόνος που δίνεται για τον τερματισμό των συμμετεχόντων 3 ώρες.

Οι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν με οποιοδήποτε τύπο ποδηλάτου θέλουν.

Θα δοθούν τιμητικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και μετάλλια στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας του αγώνα αντοχής.

Για την κατηγορία των Ανδρών θα υπάρξουν 3 κατηγορίες , Α. 15-18 ετών, Β. 19-39ετών , Γ. 40+ ετών ενώ για την κατηγορία Γυναικών θα υπάρξει μια ενιαία κατηγορία.

Τιμή συμμετοχής 10€ για τον αγώνα αντοχής που περιλαμβάνει τον αριθμό αγώνα την υδροδότηση, και χορήγηση σνακ .

Ο νικητής του αγώνα θα εχει ενα διήμερο ΔΩΡΕΑΝ σε δίκλινο δωμάτιο ( Μάιο - Ιουνιο, Σεπτέμβριο - Οκτωβριο) με πλήρη διατροφή στο ξενοδοχείο SOVEREIGN BEACH 5* στην Καρδάμαινα.

Στους νικητές κάθε κατηγορίας στον αγώνα αντοχής θα δοθεί γεύμα από τους διοργανωτές στο εστιατόριο AVANTI Βασ. Γεωργίου Κω το απόγευμα της ίδιας μέρας , στους αθλητές εκτός Κω που θα τερματίσουν στην 1η θέση κάθε κατηγορίας , Δωρεάν η διαμονή στο ξενοδοχείo των διοργανωτών ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ 4* Ψαλίδι Κω (κόστος διαμονής με πλήρη διατροφή σε μονόκλινο 40€ και σε δίκλινο30€ ) .

Σημείωση: Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αποτελεί η χρήση ποδηλατικού κράνους και η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από γιατρό Παθολόγο ή καρδιολόγο για την συμμετοχή στον αγώνα αντοχής η οποία πρέπει να σταλεί στο email: [email protected] ή στην γραμματεία 30' πριν τη συμμετοχή στον αγώνα.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.