Ξεκίνησε ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

omilosima

Η νέα αθλητική περίοδος ξεκίνησε για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας ενώ την Κυριακή 18/9, θα κάνει την πρώτη του συγκέντρωση και το τμήμα ποδοσφαίρου με τα παιδιά της σχολής ποδοσφαίρου όλων των κατηγοριών να συγκεντρώνονται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου .

Πριν περάσουμε στις δραστηριότητες της νέας περιόδου θα ήταν χρήσιμο να κάνουμε μια αναφορά στην περίοδο που μας πέρασε η οποία ήταν για το σύλλογο πολύ ενδιαφέρουσα.

Το παιδικό τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας έφθασε μέχρι την προημιτελική φάση του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος κατακτώντας το πρωτάθλημα Αιγαίου . Οι αθλητές του μπιτς βόλεϊ του συλλόγου μας και μέλη της εθνικής ομάδας Κ18 Γιάννης Βραχνάς και Κυριάκος Παππούλης κατέκτησαν την τέταρτη θέση στην Ελλάδα για φέτος στην κατηγορία Κ20 και την τρίτη στην κατηγορία Κ23. Τα παιδιά αγωνίστηκαν και στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18 όπου και κατέλαβαν την 13η θέση στην Ευρώπη για φέτος. Επίσης οι αθλητές μας Παναγιώτης Γαμβρέλλης και Γιώργος Φουντωτός κατέκτησαν την πέμπτη θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία Κ17.

Οι δραστηριότητες αυτές πραγματοποιήθηκαν με τη συνδρομή των γονιών των αθλητών μας τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ. Παράλληλα σημαντική βοήθεια υπήρξε από την πλευρά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πρόσωπο της αγαπητής φίλης κυρίας Ανδριάνας Μπαφίτη, Νομαρχιακής Συμβούλου, αρμόδιας για θέματα αθλητισμού. Την ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς του συλλόγου οι οποίοι σε δύσκολες οικονομικά περιόδους στηρίζουν την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για ανάπτυξη στον αθλητισμό.

Θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε θερμά τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου μας οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις πανελλαδικές εξετάσεις της περιόδου που πέρασε. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στη νέα φάση της ζωής τους.

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και την φετινή περίοδο προσδοκώντας ανάλογα αποτελέσματα, ελπίζοντας ότι θα έχουμε στο πλευρό μας όλους τους μέχρι τώρα υποστηρικτές μας, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο και όσους φορείς έχουν τη διάθεση να στηρίξουν τις δράσεις του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Το Δ.Σ.

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.