Στην Εθνική ο Βραχνάς

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2009

vraxnas

Κλήθηκε από την Ομοσπονδία να είναι στο ΣΕΦ το διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου για προπόνηση με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Αττικής κ. Σπύρο Νικολάκη.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο νεαρός βολεϊμπολίστας των Αθλοπαιδιών της Κω προορίζεται για πασσαδόρος και για αυτό προετοιμάζεται.

Αποτελεί πρώτα τιμή για τον ίδιο τον αθλητή και κατ επέκταση για τον σύλλογο του τις Αθλοπαιδιές της Κω η πρόσκληση από τον Ομοσπονδιακό προπονητή και την ίδια την  Ομοσπονδία σε μια προπόνηση προετοιμασίας αλλά και επιλογής αθλητών για την συγκρότηση της Εθνικής των Παίδων στο βόλεϊ.
Ο λόγος για τον νεαρό βολεϊμπολίστα Γιάννη Βραχνά από τις Αθλοπαιδιές της Κω ο οποίος κλήθηκε από την ΕΟΠΕ και τον κ. Σπύρο Νικολάκη να βρίσκεται για προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ για προπόνηση στο διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο Γιάννης Βραχνάς προορίζεται για την θέση του πασσαδόρου νευραλγικό πόστο για μια ομάδα βόλεϊ της σάλας και δη για το Εθνικό μας συγκρότημα των παίδων το οποίο ξεκινάει τώρα την επάνδρωση του από αθλητές αυτής της ηλικίας.

Πηγή:www.superstathmos.gr

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.