Δημοπρασία αγάπης

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2009

Τα Χριστούγεννα και  η Πρωτοχρονιά πλησιάζουν. Ημέρες αγάπης, ημέρες οικογενειακές, ημέρες ...δώρων. Σε αυτά τα δώρα, μπορούμε να προσθέσουμε  ένα για εμάς και ένα για  άτομα που πραγματικά το έχουν  ανάγκη. Μέσω της αθλητικής ιστοσελίδας  www.12soccer.gr, μπορείτε και εσείς, αυτές τις μέρες, να δώσετε αγάπη, χαρά και βοήθεια.

Τρεις επίσημες εμφανίσεις, μία της ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, μία της ΠΑΕ Διαγόρας και μία της ΠΑΕ Ρόδος, υπογεγραμμένες από τους αθλητές των ομάδων, σας περιμένουν σε μία ξεχωριστή δημοπρασία αγάπης.

Mπορείτε να αποκτήσετε  εσείς τη συλλεκτική αυτή φανέλα  της αγαπημένης σας ομάδας  και παράλληλα, να δώσετε σημαντική  βοήθεια στο Κέντρο Δημιουργικής  Απασχόλησης ΑΜΕΑ «Η Ελπίδα», στο οποίο και θα διατεθούν τα χρήματα.

Η Δημοπρασία Αγάπης, ξεκινάει από την Τρίτη 15/12 και  συνεχίζεται μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου. Περιμένουμε την αγκαλιά σας, σε συνανθρώπους μας που μας έχουν  πραγματικά ανάγκη.

Η παράδοση των συλλεκτικών  αναμνηστικών, αλλά και των χρημάτων, θα πραγματοποιηθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου "Ελπίδα", στις 17 Ιανουαρίου.

Ευχαριστούμε για  την πολύτιμη βοήθειά τους τις  ΚΑΕ ΒΑΠ Κολοσσός, ΠΑΕ Διαγόρας και ΠΑΕ Ρόδος.

Το 12soccer.gr και οι ομάδες, ουδεμία αξίωση έχουν από το όλο  εγχείρημα.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.