Δήμος Δικαίου

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2009

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και εντυπώσεων το άρθρο για τον Δήμο Δικαίου γράφτηκε Πέμπτη και όχι Παρασκευή.Και επειδή πρεπει να απολογηθώ και γι'αυτό που έγραψα!! απλά να τονίσω ότι δεν έχω να κάνω με τον κύριο Χατζηκαλύμνιο προσωπικά.Απλά η αγανάκτηση και η οργή εκείνης της στιγμής με οδήγησαν ίσως σε κάποιες υπερβολές.Όμως ο καθένας στην θέση μου θα ήθελε να προστατεύσει την οικογένεια του και την περιουσία της.

Δεν με απασχολούν καν το κομματικά,δεν έχω κάτι προσωπικά με τον Δήμο Δικαίου αλλά εκεί πρεπει να απευθυνθώ,Καταλαβαίνω πως το έργο τους ήταν δύσκολο εκείνη την ημέρα καθώς και στο Ζηπάρι γινόταν πανικός απο τις πλυμμήρες.Όμως είμαι υποχρωμένος να λέω κάποια πράγματα που αξίζουν αναφοράς όπως αυτό για το που είναι η άδεια του πάγκου,που είπε υπεύθυνος του Δήμου την ώρα του πανικού.

Θα ήθελα να δημοσιευτεί απο όλα τα μέσα κυρίως προς αποφυγή παρεξήσεων αλλά και μη θέλωντας να δημιουργηθεί ''βεντέτα' ανάμεσα σε εμένα προσωπικά και τον Δήμο Δικαίου.Επίσης θα ήθελα να ζητήσω προσωπικά συγνώμη,ΜΟΝΟ απο τον κύριο Χατζηκαλύμνιο καθώς  δεν ήταν ο υπεύθυνος για την οργή μου εκείνη την δεδομένη στιγμή.

Με εκτίμηση

Πίτσης Γεώργιος

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.