Κι όντως γίνεται πανικός στον Νότη Σφακιανάκη!!!

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010

notaras

Είχαμε γράψει πως ο Νότης Σφακιανάκης θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του στην Ιερά Θέα στις 12 του μηνός μαζί με την Εύα Μιλλή και τις 48 Ώρες.Όσα είχαμε ακούσει μέχρι τώρα μας έλεγαν πως ο Άρχοντας της Νύχτας γέμιζε το μαγαζί!!Κι έτσι κι εμείς σαν Giafkasports.gr θέλαμε να βρεθούμε λίγο εκεί  και να σας δώσουμε μια μικρή γεύση το τι γίνεται στο κέντρο.

Βρεθήκαμε στην Αθήνα την Παρασκευή και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό και τα όσα είδαμε  ήταν όπως τα είχαμε ακούσει.Ο Νότης Σφακιανάκης τραγουδάει δυο φορές την εβδομάδα(Παρασκευή,Σάββατο) .Απλά δεν έπεφτε καρφί στο μαγαζί......

Κατά την γνώμη μου η παρουσία και του Βασίλη Δήμα ήταν εξαιρετική(πιστεύω στο μέλλον θα γίνει ακόμη πιο καλύτερος),καθώς έχει και τον καλύτερο δάσκαλο.Πολύ καλή δουλειά απ'όλους!!!

Καταρχάς το υπόγειο πάρκινγκ είναι κάτι που μου κίνησε την προσοχή.Η διαμόρφωση του κέντρου είναι έτσι ώστε όπου και να κάτσεις μπορείς να παρακολουθήσεις άνεται το πρόγραμμα.Βέβαια η εξυπηρέτηση ήταν εξίσου καλή και γρήγορη.

Ο Νότης βγήκε στην πίστα στις 01:00 όπου κι έγινε ο πανικός στην Ιερά Θέα με τους πολούς φανατικούς Νοτικούς να μην σταματάνε να τραγουδάνε μαζί του.Την συνέχεια την φαντάζεστε.......

 

{rokbox album=|Φωτογραφίες άρθρου|}images/stories/galleries/notis_photo*{/rokbox}
Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.