Πρωτοφανής ενέργεια για τα τοπικά μας δρώμενα

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009
Μήνυση κατά της Εύας Δημητρίου, κατέθεσαν, ο δήμαρχος Κω και πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του
Κλήση για προκαταρκτική εξέταση έλαβε η εκπαιδευτικός Εύα Δημητρίου από την Πταισματοδίκη Κω κα Κων/να Παρασκευοπούλου, για «να δώσει εξηγήσεις κατόπιν μηνύσεως» που υπέβαλαν οι κ.κ. Γιώργος Κυρίτσης (δήμαρχος Κω), Μιχάλης Χατζηνικολάου (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Κω), Γιάννης Φουντωτός, Παναγιώτης Θαλασσινός, Δαυίδ Γερασκλής (αντιδήμαρχοι Κω) και Δαυίδ Καλλούδης (δημοτικός σύμβουλος πλειοψηφίας δ. Κω), κατηγορώντας την ότι, με άρθρο της που έγραψε στην εφημερίδα μας (φύλλο 456, 3/6/2009) με τίτλο «ένας γαλαζοπράσινος χαμαιλέοντας είναι τελικά ο Δήμαρχος της Κω», τους δυσφημίζει και προσβάλει την τιμή τους.
Στο άρθρο, αναφέρεται στους προαναφερόμενους, καθώς και στον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Νίκο Κανταρζή, ο οποίος όμως, δεν κατέθεσε μήνυση.
Η αφορμή για τον σχολιασμό της πολιτικής συμπεριφοράς των ανωτέρω πολιτικών προσώπων, η οποία - να μην το ξεχνάμε αυτό - είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη, δόθηκε στην κα Δημητρίου από την απόφαση της δημοτικής αρχής να άρει πρότερη απόφαση αφαίρεσης της άδειας λειτουργίας του «Πολυμορφικού Πάρκου Αναψυχής Water Park».
Η υπόθεση με το Water Park, είναι μία «πονεμένη ιστορία» για τα τοπικά μας δρώμενα, η οποία απασχόλησε επί μακρόν τους πολίτες, τον τοπικό Τύπο, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, προκαλώντας ακόμη και το ενδιαφέρον των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος.
Να σημειώσουμε ότι, η κα Δημητρίου παρουσιάστηκε στην Πταισματοδίκη την περασμένη Δευτέρα και πήρε προθεσμία να καταθέσει μεθαύριο Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.
Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την έκβαση της υπόθεσης και την απόφαση της Δικαστικής Αρχής, μιας και περιπτώσεις τέτοιας μορφής, να μηνύουν, δηλαδή, πολιτικοί ένα πολίτη γιατί σχολίασε την «πρακτική τους» και την συμπεριφορά τους,  είναι πρωτόγνωρη, τουλάχιστον για τα τοπικά μας πράγματα.
Πηγή:www.superstathmos.gr
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.