"Αυτά τα παιχνίδια,είναι ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλεύονται οι ομάδες"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 08 Νοεμβρίου 2010

anthoulis3

Kαλησπέρα σε όλους!!!Ακόμα ενα Σ/Κ πέρασε πλούσιο από όλες τις απόψεις!!!Eκλογές,αγωνιστική για την Ά κατηγορία και βεβαίως το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕ Κω και τον Α.Ο Δικαίου!

Από έναν βαθμό λοιπόν για την κάθε ομάδα που παρέμειναν ψηλά στην βαθμολογία και ακολούθουν τις Καλυθιές.Όλες οι ομάδες είναι κοντά και καμία δεν εκμεταλλεύεται τα στραβοπατήματα του άλλου.Θέλει τσαμπουκά και αποφασιστικότητα.Αυτά τα παιχνιδια,είναι ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλεύονται οι ομάδες.Μια νίκη σε ντέρμπι σε "φτιάχνει" ψυχολογικά για την συνέχεια,δείχνεις πως είσαι το αφεντικό και δίνεις στις άλλες ομάδες να καταλάβουν πως είσαι αποφασισμένος.

Δεν το κατάφερε καμία από τις δύο ομάδες,αλλα γνώμη μου είναι πως δεν είναι κακό αποτέλεσμα για τον Δίκαιο.Έχει βγάλει δύσκολες έδρες και είναι μόνο 3 βαθμούς πίσω από την πρώτη θεση..Ακουσίλαος,Α.Ε Κως,Καλυθιές,Αναγέννηση είναι δύσκολες έδρες και τις έχει όλες μέσα στον δεύτερο γύρο.

Έχει βέβαια και άλλα δύσκολα παιχνίδια,αλλά αυτά που ανέφερα είναι στην ουσία 6ποντα.Είναι ντέρμπι με άμεσες ανταγωνίστριες ομάδες για άνοδο.Είναι στο χέρι τους,απλά να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια που για εμένα είναι το Α και το Ω.

Η Α.Ε Κως από την μεριά της έχει χάσει βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια ίσως της στοιχίσει στην πορειά.Δεν με πείθει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση,δεν βλέπω σταθερότητα και "μεγάλα"αποτελέσματα που να αποδείξουν πως μπορεί,παρόλο το πολύ καλό ρόστερ που έχει.Λίγες ομάδες έχουν Μπαρτσελό,Μαριά,Φορτσέτι,και αλλά παιδιά μην αδικήσω κανέναν,αλλά δεν βλέπω βάθος στο πάγκο σε τυχόν απουσίες.

Αυτά για το ντέρμπι και τις ομάδες της Κω!Θα είμαστε ξανά εδώ να αναλύσουμε και περισσότερα την άλλη εβδομάδα.

Όποιος θέλει να αφήσει σχόλιο να συζητήσουμε οποία απορία εχει.Καλή εβδομάδα!!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.