Μηχανική βλάβη ταχύπλοου σκάφους στην Κω

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Διάφορα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 07 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα, στις 15:50, η Λιμενική Αρχή Κω, ενημερώθηκε από τον 33χρονο ιδιοκτήτη του ερασιτεχνικού ταχύπλοου σκάφους «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» Λ. Κω 1342 ότι ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 1 ν.μ. δυτικά από ακρωτήριο «ΑΜΜΟΓΛΩΣΣΑ» στην Κω και σε απόσταση διακοσίων μέτρων από την ακτή, το σκάφος έμεινε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης.

Στο ταχύπλοο εκτός από τον ιδιοκτήτη, επέβαινε  η σύζυγός του και το παιδί τους, ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό της τοπικής Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα καθώς και βοηθητικό σκάφος της μαρίνας Κω το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε το «ΚΑΤΕΡΙΝΑ» με ασφάλεια στις 17:10 στη μαρίνα Κω.

Από το συμβάν δεν προκλήθηκε τραυματισμός και  δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Πυρκαγιά  από άγνωστη μέχρι στιγμής  αιτία, εκδηλώθηκε, χθες στις 18.00, σε λυόμενη  κατασκευή, στην οποία στεγάζεται η  Υπηρεσία του Δήμου (Γραφείο Δημοτικού  Φόρου), στο λιμάνι της Καλύμνου.  
Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, καθώς και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, με τη συνδρομή των οποίων η φωτιά κατασβέστηκε, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός ή υλικές ζημιές σε άλλα οικήματα του λιμανιού.  
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.