"Το δύσκολο πρόγραμμα βγήκε και η ομάδα έχει ήδη χαράξει την πορεία της"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010

loutriwtis4

Καλή εβδομάδα σε όλους τους αθλητές και αναγνώστες του Giafkasports.gr.Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 8η αγωνιστική για την ομάδα μου τον Α.Ο Δικαίου.Η ομάδα όπως σας είπα και την προηγούμενη εβδομάδα άρχισε την αντεπίθεση της και στόχος είναι να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.Το δύσκολο πρόγραμμα βγήκε και η ομάδα έχει ήδη χαράξει την πορεία της.

Περάσαμε δύσκολες καταστάσεις μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα αλλά αυτό μας ένωσε και μας έκανε πιο δυνατούς και απόλυτα προσηλωμένους πλέον στον στόχο μας.

Σττην Ρόδο,στους Αγίους Αποστόλους μας περίμενε μια πολύ επικίνδυνη αποστολή που έκρυβε παγίδες.Ξεκινήσαμε όμως δυνατά και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πιστέψει στην νίκη.Οι γραμμές ήταν κοντά και η λειτουργία της ομάδας ήταν αυτή που αρμόζει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.Απειληθήκαμε 2-3 φορές αλλά σε ένα ματς εκτός έδρας είναι λογικό.

Κλείνωντας θέλω να αναφερθώ στον διαιτητή κ.Κυρίτση,καθώς όλοι είδατε το έργο του στην πρώτη αγωνιστική (Α.Ε Κως-Ακουσίλαος).Οπότε τα λόγια είναι περιττά και ίσως γινόμουν γραφικός αν έκανα εκτενή ανάλυση των αποφάσεων του.

Θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα μετά το ματς Α.Ο Δικαίου-Εθνικός Αρχίπολης.

Υ.Γ: Περαστικά στον Μάριο Μπαρτσελό (πραγματικά εγκληματικό το τάκλιν που δέχθηκε,καθαρά για κόκκινη κάρτα).Εύχομαι να είναι καλά στο μεταξύ μας ματς,όπως το ίδιο εύχομαι κα για όλους τους συμπαίκτες μου.Να υπάρχουν όλες οι μονάδες διαθέσιμες και της Α.Ε Κω και του Α.Ο Δικαίου για να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο των προσδοκιών όλων των φιλάθλων.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.