Φωτογραφίες απο το τουρνουά "Ελένη Τρικοτσέ"

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2010

trikotse_photo1

Την πρώτη θέση κατέκτησε η γυναικεία ομάδα του Ιπποκράτη στο τουρνουά που έγινε στη Ρόδο στη μνήμη της αδικοχαμένης ΄΄Ελένης Τρικοτσέ΄΄.

Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν για την ομάδα του Ιπποκράτη που φαίνεται πως για ακόμη μία χρονιά θα πρωταγωνιστεί, ενώ αποτελεί και φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αν και η ομάδα βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας τα μηνύματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά με δεδομένο ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Σίγουρα όμως υπάρχουν τομείς στους οποίους θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα μιας έχουν προστεθεί αρκετές αθλήτριες από μεταγραφές.

Πολύ καλή ήταν η παρουσία της Ελένης Θεοδώρου που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την νέα της ομάδα.

Με την εμπειρία της και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της έδωσε άλλο ΄΄αέρα΄΄ στην ομάδα και βελτίωσε τη γενικότερη εικόνα της σε μια θέση που πάντα ο Ιπποκράτης είχε αδυναμία, οι 10 ασίστ που είχε σε κάθε παιχνίδι δείχνουν την ικανότητα της αλλά και τι ακόμη μπορεί να δώσει στην ομάδα της όταν θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας και περάσει καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο Ιπποκράτης κέρδισε τον Ιβίσκο με 49-35 στον ημιτελικό και στον μεγάλο τελικό επικράτησε του ΓΑΣ Ιάλυσος με 60-29.

Πηγή:www.neakos.gr


{rokbox album=|Φωτογραφίες άρθρου|}images/stories/galleries/trikotse_photo*{/rokbox}
Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.