Καταντάει κουραστικό...

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2010

Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό με τα σχόλια.Είπαμε να γράφει ο καθένας την γνώμη του αλλά να έχει σχέση με το άθλημα.Όχι ότι να'ναι.Η αρχή έγινε με το Live του Ανταγόρα.Άνθρωπος που ήταν στο γήπεδο (απο το Κερατσίνι) μας μετέφερε το ματς.Ο Ανταγόρας δεν ήταν καλός όπως δεν ήταν και το Κερατσίνι.Αφού έχετε καλύτερες πηγές κάποιοι ρωτήστε τους ποδοσφαιριστές του Ανταγόρα.

Δεν ανέχομαι απο κανέναν που θέλει να κρύβεται απο έναν ψευδώνυμο να μιλάει ειρωνικά για την δουλειά μου αλλά και για μένα προσωπικά.Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε 5 Live και χτες 3 Live.Αν νομίζει ο οποιοσδήποτε ότι είναι τόσο εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο μπορεί ελεύθερα να ανοίξει ενα site και να το κάνει.

Όσο για το τι σχέσεις έχω με τις ομάδες,ρωτήστε τους διοικούντες.Ποτέ δεν χαίδεψα τα αυτιά κανενός.Μάλιστα έχω ακούσει παράπονα ότι προσπαθώ να κάνω και κακό στις ομάδες τους.Απο την στιγμή που τα ξέρετε όλα κάποιοι μπορείτε να στείλειτε με ονοματεπώνυμο τις δηλώσεις σας και θα τις ανεβάσουμε.

Όποιος δεν θέλει ας μην κάνει τον κόπο να μπαίνει,έχει και αλλού τα νέα των ομάδων της Κω μπορεί να τα βλέπει και απο εκεί.

Με εκτίμηση σε αυτούς που εκτιμούν την προσπάθεια μας

Πίτσης Γεώργιος

 

 

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.