20 Θέσεις για το Greek Poker Tour από τη Sportingbet.gr

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διάφορα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2009

Το Greek Poker Tour (GPT), είναι η πρώτη και μεγαλύτερη διοργάνωση Ελληνικών τουρνουά  πόκερ στην Ευρώπη και βρίσκεται ήδη στην τρίτη σεζόν του. Το Paradise Poker και η Sportingbet.gr είναι για μια ακόμη φορά οι κύριοι χορηγοί του δημοφιλέστατου Ελληνικού event.

Το Greek Poker Tour φιλοξενείται στη μαγευτική πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη, από τις 13 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2010. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 5 συναρπαστικά  τουρνουά πόκερ, με το συνολικό εγγυημένο έπαθλο να φτάνει τις €180.000!

Οι Έλληνες παίκτες  του Paradise Poker μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μοναδική ευκαιρία και να κερδίσουν ένα από τα 20 συνολικά πακέτα που προσφέρονται. Κάθε πακέτο έχει αξία €1.100 και προσφέρει συμμετοχή στο Main Event του Greek Poker Tour, καθώς και €550 μετρητά για έξοδα ταξιδιού και διαμονής. Κάθε παίκτης μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα πακέτα του Paradise Poker μέσα από online προκριματικά τουρνουά, με κόστος που ξεκινάει από μόλις €1,10! Οι νικητές θα συνδυάσουν διακοπές σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη, μαζί με πόκερ και πλούσια έπαθλα, στο ιδανικό και άνετο περιβάλλον του φημισμένου Concord Card Casino.

Το πρώτο πακέτο από τα 20 πακέτα για το Greek Poker Tour, αποκλειστικά για Έλληνες παίκτες, θα δοθεί την Πέμπτη, 3/12/2009. Μπείτε τώρα στο λογισμικό του Paradise Poker και δηλώστε συμμετοχή. Αν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Paradise Poker, μπορείτε να λάβετε μπόνους εγγραφής στο πόκερ 200% μέχρι και €1.000 στην πρώτη σας κατάθεση!

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.