Σάντος: «Ο Κονσεϊσάο είναι σαν αδελφός για μένα»

Σαρρής Σουλειμάν Σαρρής Σουλειμάν Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Κυριακή, 03 Μαϊος 2020

Συνέντευξη στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Κονσεϊσάο και την κοινή θητεία τους στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Φερνάντο Σάντος:

«Σαν παίκτης ήταν καλός και το ίδιο είναι και σαν προπονητής… Έχει μια τεράστια καρδιά αλλά τότε επίσης είχε και μια κακή συνήθεια. Πάντα θέλει να είναι ο καλύτερος, να ανταγωνίζεται με όλους και να κερδίζει. Συχνά, αυτό κατέληγε να παίρνει κακές αποφάσεις και οδηγούσε σε κάποιες συμπεριφορές στις οποίες ο ίδιος, το επόμενο πρωί, τις καταλάβαινε και ζητούσε συγγνώμη.

Ο Σέρτζιο είναι σαν αδελφός για μένα και η ζωή του χαρακτηρίστηκε από έναν συνεχή αγώνα για να είναι αυτό που είναι σήμερα. Έχουμε παρόμοιο χαρακτήρα, το πρωί δεν μπορείτε να μας μιλήσετε. Όταν κάναμε προπόνηση το πρωί, ήμασταν και οι δύο σε κακή διάθεση… Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις μια τόσο δυνατή προσωπικότητα. Όταν τον είχα παίκτη στον ΠΑΟΚ, είχα τη χαρά να τον προπονώ για τρεισήμισι χρόνια και διατηρεί την ίδια ανταγωνιστική στάση ακόμη και τώρα.

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να έχω έναν αθλητή αυτής της ποιότητας και να τον βάζω στο 85ο λεπτό. Είχα μια σοβαρή συνομιλία μαζί του, πρόσωπο με πρόσωπο, και συμφωνήσαμε και οι δύο ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει άλλα καθήκοντα».

Σαρρής Σουλειμάν

Σαρρής Σουλειμάν

Ο φωτογράφος του giafkasports.gr. «Κολλημένος» με την φωτογραφική του μηχανή έχει χαρίσει άπειρα κλικ όλα αυτά τα χρόνια.