“Το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ είναι η πιο περήφανη στιγμή της καριέρας μου”

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Διεθνή Δημοσιεύτηκε Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Ο Λουίς Σουάρες είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχουμε την χαρά να θαυμάζουμε στο κορυφαίο επίπεδο, εδώ και περίπου μια δεκαετία. Είτε στον Άγιαξ, είτε στην Λίβερπουλ, είτε στην Μπαρτσελόνα, υπάρχει πάντα ένας κοινός παρονομαστής. Ότι πρόκειται για έναν παίκτη με γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο που γνωρίζει πολύ καλά τα βασικά του αθλήματος. Πλέον και όντας προς την δύση της καριέρας του, μπορούμε εύκολα να πούμε ότι μιλάμε για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της γενιάς του.

Ο Σουάρες ποτέ δεν είχε πρόβλημα όντας στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετώπισε στην καριέρα του, είχαν να κάνουν με το μυαλό του και τις στιγμές που δεν μπορούσε να ελέγξει το πάθος του. Πολλοί θα λέγαν ότι οι σκληροί όροι που υπέγραψε στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, του έβαλαν μυαλό. Εκείνος πάντως, έχει αντίθετη άποψη. Θεωρεί ότι ωρίμασε κατά τα χρόνια στην Λίβερπουλ. Με την οποία μάλιστα έζησε και την πιο περήφανη στιγμή της καριέρας του. Όταν και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

“Τα χρόνια μου στην Λίβερπουλ με βοήθησαν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Εκεί έγινα πιο επαγγελματίας. Με βοήθησαν να ωριμάσω. Έχοντας δίπλα μου παίκτες με πολύ εμπειρία, μπόρεσα να γίνω και εγώ καλύτερος. Το να γίνω αρχηγός της ομάδας ήταν μία από τις πιο περήφανες στιγμές σε όλη μου την καριέρα”, ανέφερε.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.