«Όνειρο για μένα η Εθνική, ευκαιρία να δείξω τι αξίζω»

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ελλάδα Δημοσιεύτηκε Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην Εθνική, στο πλαίσιο των ριζικών αλλαγών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ο Παντελής Χατζηδιάκος.

Ο 22χρονος στόπερ τόνισε ότι η συμμετοχή στην Εθνική ήταν όνειρο για τον ίδιο και ότι έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι ποιες είναι οι δυνατότητές του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός της Άλκμααρ

Για την κλήση του στην Εθνική: «Σίγουρα για μένα πάντα ήταν το όνειρο μου να παίξω στην Εθνική Ελλάδας και να παίξω με το Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο, αλλά δυστυχώς τώρα δεν βρίσκονται εδώ πέρα. Τον λόγο δεν τον ξέρω, αλλά για μένα είναι μια ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω με την Εθνική. Ο κ. Φαν Σιπ με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε ο ίδιος. Ήταν ωραία η υποδοχή, νοιώθω ήδη μέλος της ομάδας».

Για τη δουλειά που έχει ρίξει ώστε να προοδεύσει: «Έχω δουλέψει σκληρά για να φτάσω σε αυτό το σημείο στην καριέρα μου, άμα δεχθώ μια τέτοια κλήση θα δώσω ότι μπορώ για να αποδείξω πως μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση».

Για τους παίκτες που γνωρίζει: «Ήμουν με τον Λημνιό στην Εθνική Ελπίδων και με τον Παυλίδη και τον Μάριο παίξαμε αντίπαλοι το Σαββατοκύριακο και τους είχα γνωρίσει και πέρυσι και μιλήσαμε για αυτή την κλήση».

Για το αν θεωρεί πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στη χώρα μας: «Σίγουρα υπάρχει μια διαφορά στη νοοτροπία και τη δουλειά που γίνεται σε ακαδημίες στο εξωτερικό αλλά πιστεύω πως στην Ελλάδα υπάρχει ταλέντο, υπάρχουν καλοί παίκτες και θέλουμε δουλειά για το αποδείξουμε, όπως δουλειά θέλω και εγώ».

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.