Στην Κω για το 1ο Antagoras Basketball Camp οι Dejan Mijatović και Ivan Drobnjak

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Μπάσκετ Δημοσιεύτηκε Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018

Στην Κω βρίσκονται ήδη δύο άνθρωποι οι οποίοι έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο του μπάσκετ στην Σερβία αφού ο Dejan Mijatovic και ο Ivan Drobniak είναι οι επίσημοι προσκεκλημένοι του Ανταγόρα για το 1ο Antagoras Basketball Camp και σήμερα μάλιστα βρέθηκαν με τον πρόεδρο του συλλόγου Μάριο Πλούμπη αλλά και την υπεύθυνη του γυναικείου τμήματος μπάσκετ, Ελένη Δρεττάκη στο Cafe 011 όπως βλέπετε και στις φώτο.

Το 1o Ανταγόρας Basketball Camp θα ξεκινήσει την Παρασκευή.

Dejan Mijatović. Προπονητή της γερμανικής EWE Baskets Oldenburg (Basketball Bundesliga) και πρώην Assistant coach της  ΚΚ Partizan NIS Belgrade(Basketball League of Serbia, Adriatic League ,EuroCup)

Προπονητής επί σειρά ετών των Εθνικών ομάδων της Σερβίας  - Serbia U16,U18,U19,U20 – σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τις ανάλογες επιτυχίες 1st , 2nd,  3rd position), με διεθνή καριέρα στην Πολωνία και στην Γερμανία.

Ivan Drobnjak. Προπονητής νέων της ομάδας του KK Borac Čačak (Basketball League of Serbia, Adriatic League) ,με μεγάλες επιτυχίες στα πρωταθλήματα Νέων στη Σερβία, με διεθνή καριέρα στη Λιβύη και στη Ρουμανία, έχοντας παράλληλα αναδείξει στην ομάδα Νέων του  KK Borac Čačak ,μπασκετμπολίστες όπως ο Miloš Teodosić, Uroš Tripković, Tadija Dragićević, Zoran Erceg κ.α.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.