Το ιδανικότερο φινάλε για τον Ζαχαρία Μποϊλή

Γιώργος Πίτσης Γιώργος Πίτσης Ποδόσφαιρο Δημοσιεύτηκε πριν 10 μέρες

Ένας απ’ τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του κρέμασε και επίσημα σήμερα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τρόπο που ούτε και ο ίδιος δεν θα ονειρευόταν. Ο Ζαχαρίας Μποϊλής φόρεσε για τελευταία φορά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αγωνιζόμενος στο πλάι του γιου του Γιάννη που συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας.

Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, μια ισχυρή προσωπικότητα και στον αγωνιστικό χώρο ένα ακούραστο «σκυλί του πολέμου» που όπου και αν αγωνίστηκε πέτυχε. Μια μεγάλη καριέρα στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, με τίτλους και προσωπικές διακρίσεις και αμέτρητα χιλιόμετρα. 

Αγωνίστηκε στον Αντίμαχο, στον Ανταγόρα, στην Α.Ε Κω, στον Καλυμνιακό, στον Α.Ο Δικαίου και στην Δόξα Καρδάμαινας και παντού μα παντού προσέφερε τα μέγιστα και πλέον αφήνει κληρονομιά τον γιο του Γιάννη με τον οποίο έπαιξε για λίγα λεπτά στο αγώνα με την Α.Ε Κω στον οποίο ο νεαρός έκανε ντεμπούτο.

Στο ημίχρονο η Δόξα Καρδάμαινας και ο πρόεδρος της ομάδας, Μιχάλης Κουτσούφης τον τίμησαν για την μεγάλη του προσφορά στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Γιώργος Πίτσης

Γιώργος Πίτσης

Ο αθλητικογράφος του site με πορεία απ’ το 2007 μέχρι και σήμερα. Η μεγάλη του αγάπη είναι οι μεταδόσεις αγώνων.